1 ay içinde ban yersem GTA Online hesabı veriyorlar doğru anladım değil mi?
Sakın böyle yapıp ban yeme riskini göze almayın artık para kasmak o kadar zor değil ki zaten emeksiz hazır aldığınız parayla oyundan hemen sıkılırsınız. Gidin agency alın daha sonra da Dr Dre contract glitchini yapın her 20 dakika da 2m kazanırsınız.Kankam açık konuşayım öyle para kazanmak kolay değil bence direk satın al.
https://www.itemsatis.com/gta-5-boost/100m-cash-100-level-full-unlock-gta-3310849.html parayı eğlencesine harcarsın arkadaşlarınla görev yapa yapa para zaten yavaş azalır ben hep öyle yapıyorum görevle zor büyürsün.
Hemen bitiyor para sıkılıyorsun az geliyor bir araba zaten 2M dolar.
1 ay içinde ban yersem GTA Online hesabı veriyorlar doğru anladım değil mi?
Sakın böyle yapıp ban yeme riskini göze almayın artık para kasmak o kadar zor değil ki zaten emeksiz hazır aldığınız parayla oyundan hemen sıkılırsınız. Gidin agency alın daha sonra da dr dre contract glitchini yapın her 20 dakika da 2M kazanırsınız.
1 ay içinde yemezsin zaten 2-3 ayda geliyor Ban'da bende bir sorun olmadı korktuğum şey Rockstar'ın yeni hile korumasına geçmesi birine sorunca da ona geçeli 4 yıl oluyor diyor kime inancam bilemem ama cidden sıkılırsın ben hep sıkılıyordum para hilesi yaptırmıştım sonra görevleri yine yapıyordum.
İtemsatış kendisi satmıyor ve o kadar güvenilir değil ben bir sıkıntı yaşamadım ama o kadar güvenmeyin itemsatışa.
Arkadaşlar GTA 5'te nasıl para kasabilirim? İyi getirisi olan.
Kanka Online'da oynayacak kimsem yokta istersen birlikte oynayalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.