GTA 5 Online'de nasıl para kasılır?

Buğra2928

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5'te nasıl para kasabilirim? İyi getirisi olan.

Sakın böyle yapıp ban yeme riskini göze almayın artık para kasmak o kadar zor değil ki zaten emeksiz hazır aldığınız parayla oyundan hemen sıkılırsınız. Gidin agency alın daha sonra da Dr Dre contract glitchini yapın her 20 dakika da 2m kazanırsınız.

1 ay içinde ban yersem GTA Online hesabı veriyorlar doğru anladım değil mi?

1 ay içinde yemezsin zaten 2-3 ayda geliyor Ban'da bende bir sorun olmadı korktuğum şey Rockstar'ın yeni hile korumasına geçmesi birine sorunca da ona geçeli 4 yıl oluyor diyor kime inancam bilemem ama cidden sıkılırsın ben hep sıkılıyordum para hilesi yaptırmıştım sonra görevleri yine yapıyordum.

Aynen öyle bende düşündümde yaptıktan sonra zaten her şeyim olunca sıkılırım.

Yıllar önce aldım hala ban yemedim riski aşırı az.

İtemsatış kendisi satmıyor ve o kadar güvenilir değil ben bir sıkıntı yaşamadım ama o kadar güvenmeyin itemsatışa.

Benden ondan bahsediyorum. Satıcıların bazıları uyanıklık yapmaya kalkıyor bunun sonucunda İtemsatış'ın desteğine başvurup hakkını katlarca alabiliyorsun. Ben Technopat forum başta olmak üzere kaç kere İtemsatış dava olayı gördüğümü bir bilsen... Satıcılar bir hata yaparsa affı dahi olmuyor.
Hatayı düzeltmeleri için zaman veriliyor, eğer ki hatayı düzeltemez veya müştteriyi ikna edemezse direk dava yiyiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…