GTA 5 Online'de satın alınan araba silindi

BERKTANIK

Decapat
Katılım
10 Mart 2022
Mesajlar
89
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Konu adında yazdığı gibi GTA 5 Online'de elegy aldım 900k verip R34e çeviricektim verdim parayı ertesi gün oyuna girdiğimde araba yoktu. Patlamış veya polis çekmiş değil direkt hiçbir şekilde gözükmüyor. Bilgisi olan var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Garajınız doluysa araba siliniyor ben de yaşamıştım bu durumu :) ama canınızı sıkmayın Deadline modunu oynarsanız çok hızlı bir şekilde hızlı para kazanabilirsiniz ben saatte o moddan 100k dolar kazanıyorum denemenizi öneririm :)
 
Hile kullanmıyorum ve durum şu elegy almıştım arkadaşım başka bir modifiye mekanında R34e çeviriliyor dedi. Gittim yaptım 900k bastım son paramı oldu garaja koydum oyundan çıktım ertesi gün girdim yoktu mekanikte gözükmüyor mors kısmında da gözükmüyor. Her yere baktım yok satın alma yerinden de gitmiş.

Garajınız doluysa araba siliniyor ben de yaşamıştım bu durumu :) ama canınızı sıkmayın deadline modunu oynarsanız çok hızlı bir şekilde hızlı para kazanabilirsiniz ben saatte o moddan 100k dolar kazanıyorum denemenizi öneririm :)

Garaj 10 arabalık zaten bir motor vardı bir de Duke o death aracı vardı niye silindi bilmiyorum moralimi bozan şey tekrar alamıyorum da çıkmıyor :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı