GTA 5 Oynamak İçin Sistem Toplama

Kardeşim yeterli falan değil. Ezbere konuşuyorsunuz, deneyin ve görün. Amaç GTA 5 oynamaksa bu işlemciyi tavsiye etmiyorum.
Asıl sen ezbere konuşma. G4560 ile GTA 5 oynanamazmış he? Aç bir benchmark izle. Cahilliğini burada iddialı cümlelerle daha çok belli etme.

Asıl sen ezbere konuşma. G4560 ile GTA 5 oynanamazmış he? Aç bir benchmark izle. Cahilliğini burada iddialı cümlelerle daha çok belli etme.
Bende i3 6100 işlemci ve GTX 1050 ekran kartı var CPU kullanımı %100'e çıkıyor ve takılmalar başlıyor. Sen bana cahil diyorsun ama ben kendi yaşadığım tecrübeyi referans alarak konuşuyorum. Sen neye dayanarak konuşuyorsun? Benchmark testlerinde de CPU %100 olup takılma olduğunu görebilirsin. Neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin.

Ve ben sana hakaret etmiyorum, senden farklı düşünsem de saygılı olman gerekir.

i5 parasını i7 parasını ver o zaman takılmadan oynasın... Bu adamın bütçesi 4000 5000 TL değil.
''GTA 5'i en düşük ayarda açabilecek en ucuz sistemi önerebilir misiniz?''
O yüzden biz ona en iyi f/p ürünlerini tavsiye ediyoruz. Bu adam gidip de RX 480 almayacak. RX 460 civarında bir kart alacak. Ve bütçesi düşük olduğu için en uygun işlemci G4560.

Ayrıca kullandığım hiçbir kelimede argo, hakaret yoktur. İnsan nasıl anlamak isterse öyle anlarmış. İyi sosyaller. :)

Buyurun beyefendi/hanımefendi Tekrar ediyorum amacı ultra ayarlarda oynamak değil.''
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

i5 parasını i7 parasını ver o zaman takılmadan oynasın... Bu adamın bütçesi 4000 5000 TL değil.
''GTA 5'i en düşük ayarda açabilecek en ucuz sistemi önerebilir misiniz?''
O yüzden biz ona en iyi f/p ürünlerini tavsiye ediyoruz. Bu adam gidip de RX 480 almayacak. RX 460 civarında bir kart alacak. Ve bütçesi düşük olduğu için en uygun işlemci G4560.

Ayrıca kullandığım hiçbir kelimede argo, hakaret yoktur. İnsan nasıl anlamak isterse öyle anlarmış. İyi sosyaller. :)

Buyurun beyefendi/hanımefendi Tekrar ediyorum amacı ultra ayarlarda oynamak değil.''

Tamam kardeşim ben de oyunu asla açamaz demedim, takılma yaşanıyor dedim.
Ayrıca "cahil" kelimesi hakarettir, sen bunu iltifat sanıyorsun sanırım.

Sistemi toplayacak olan arkadaşım, bence Ryzen R3 işlemcilerin çıkmasını bekle. 4 çekirdekli ve ucuz bir işlemci olacak, senin işini daha iyi görür.

Bilgisayarı topladıktan sonra GTA V kasarsa artık iş işten geçmiş olacak. En azından Ryzen R3 işlemciyi bekle ki pişman olma.

Ya i5 ve üstü alırsın yada G4560 bu işlemciyi alırsın. Bu işlemci i3 devrini kapattı. Saten yeni cıktı ve G4560 rx 460 besleyebilecek bir işlemci.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı