GTA 5 oynamaya değer mi?

Evrivariverken14

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM
111 GB SSD
INTEL HD GRAPHICS 4600/NVIDIA GT 740M
INTEL CORE I5 4210M
Meslek
Öğrenci
Laptopa HDD takacağım, sanırım 180 GB boş alanı vardı. GTA 5 için kullanayım mı yoksa başka bir şeyler mi indireyim sizce?

Not: NVIDIA GT 740M, 8 GB RAM ve i5 4210M'ye sahibim. Oyun önerecekseniz ona göre önerin.

Laptopa HDD takacağım, sanırım 180 GB boş alanı vardı. GTA 5 için kullanayım mı yoksa başka bir şeyler mi indireyim sizce?

Not: NVIDIA GT 740M, 8 GB RAM ve i5 4210M'ye sahibim. Oyun önerecekseniz ona göre önerin.
Ben şahsen i7 3630QM, 16GB RAM ve GT 630M ile 1080p'de ayarların bazıları orta bazıları yüksek 40-45 FPS oynamıştım. Senin bilgisayar da kaldırır gibi. Bence kesinlikle değer, çok severek oynadığım bir oyun.

Son yer hakkınızı GTA'ya harcamak mantıklı değil. GTA sürekli oynanacak oyun değildir. Canın sıkıldıkça girer etrafı dağıtır çıkarsın. Önerim hikayeli başka bir oyunu yükleyip bitirene kadar oynaman.

Yine de GTA 5 birçok oyuna göre daha uzun sürüyor story modda bile minimum 50 saat.

GTA 4 hikayesi çok güzel ama optimazasyon sorunu var. GTA 5 indiremeyecek olursanız GTA 4 kesinlikle tavsiye ederim.
Biliyorum. GTA 4'ü birkaç kere ve GTA SA'yı çok fazla oynadım. Ancak şu yıla gelmemize rağmen daha GTA 5 oynamadım.

GTA 5 Biraz eski dönemlerde kaldı,eskiden çok oynanırdı hatta Rockstar o kadar satış yapmıştıki milyarları kazanmıştı GTA 5 ile yani açık dünyası ile güzel bence,online fivem gibi sunucularda rol yapmakta sarabilir. Ama single açısından bakarsak hikaye modunu ben çokta sevmedim,oyunu 6 kere bitirdim ve bazen sıkabiliyor oyun,açık dünyası var o güzel yanı yani dediğim gibi fivem gibi yerlerde rol yapabilirsiniz alarak,750 lira verilir mi verilmez gibi.

Bana sorucak olursan RDR2'Den sonra oynayınca çok eskiden çıktığı belli oluyor yani 11 yıllık olduğu belli. Online oynayacaksan al bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı