GTA 5 oynamaya değer mi?

Önemli olan uzunluksa Forza yükleyip tüm arabaları almaya çalışssın o zaman. GTA'nın görevlerini en son 10 yıl önce bitirmiştim. Kişisel bir tercih tabii. Sadece GTA'nın artık ciddi niyetle story mode oynanacağını düşünmüyorum.

Hiç GTA 5 bitirmemiş oynamamış birisi için harika gelecektir kendin için konuşuyorsun.

Laptopa HDD takacağım, sanırım 180 GB boş alanı vardı. GTA 5 için kullanayım mı yoksa başka bir şeyler mi indireyim sizce?

Not: NVIDIA GT 740M, 8 GB RAM ve i5 4210M'ye sahibim. Oyun önerecekseniz ona göre önerin.

GTA 5 en son hatırladığım kadarıyla 100GB'dan fazla yer kaplıyordu ama değer bence bitirirsen şunları da deneyebilirsin CoD Black Ops ve Modern Warfare'lar, eğer tarzı hoşuna giderse Dark Souls 1 remaster ve Dark Souls 2, BioShock serisi, Mafia 2 (Mafia 1 çok eski diye söylemedim grafik falan sıkıntı etmiyorsan onu da oynayabilirsin), Outlast 1 ve Outlast 1 Whistleblower DLC, Fallout New Vegas, Elder Scrolls Oblivion vs. şimdilik aklıma bu kadar geldi.

GTA 5 nereden baksanız 110 GB kadar yer kaplıyor. Salı günü de bir güncelleme gelecek, o da 1-2 GB ekler.
Soruya gelecek olursam, GTA 6 çıkana kadar, hatta 10.nesle ve PC'ye gelene kadar, hatta belki ondan sonra bile en azından 10.nesil konsol alamayacaklar için ve sistemi GTA 6'yı kaldırmayacaklar için oynamaya değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı