GTA 5 Oynarken Bilgisayar Kapanma Sorunu

Ersin Doğan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Oyunu oynarken ortalama 30 dakika sonra bilgisayar kendi kendine kapanıp tekrar açılıyor. Sistemim orta düzey bir oyuncu sistemi. 5 fan var. Isınma sorunu yok. Ama buna rağmen kapanıyor. Yardımcı olur musunuz?

Kendi kendine komple açılıp, komple kapanıyor derken; bilgisayar kendisini mi resetliyor, yoksa güç kesilip ardından yeniden mi geliyor?

Ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarını yeniden kontrol etmenizi öneririm. Eğer sıcaklıkla ile ilgili problem yoksa; PSU fanını kontrol edin. Ekran kartı ve işlemcinin sıcaklıklarında problem yoksa, PSU veya anakarttan kaynaklanan arıza olması muhtemel.

Diğer herhangi bir oyunda yapmıyor. Sadece ama sadece GTA 5'te böyle oluyor. Oyunu da Steam'den aldım büyük bir hevesle. Şimdi doya doya oynayamıyorum.

Diğer herhangi bir oyunda yapmıyor. Sadece ama sadece GTA 5'te böyle oluyor. Oyunu da Steam'den aldım büyük bir hevesle. Şimdi doya doya oynayamıyorum.
Eğer öyleyse; probleminiz muhtemelen yazılımsal. GTA V'te yapıp diğerinde yapmıyorsa; GTA V'in dosya bütünlüğünü Steam aracılığı ile doğrulayın. Ardından yeniden deneyin.

Bekleyelim bakalım belki başka birileri biliyordur bu sorunu. Teşekkür ettim.

@Recep Baltaş Rica etsem bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda? Sizin önermiş olduğunuz sistemi kullanıyorum. Orta düzey bir oyuncu bilgisayarı topladım. Ancak GTA5 oynarken bilgisayar kendi kendine kapanıp açılıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı