AMD'de SmartAccess Memory var eğer açıksa onu kapat da dene bir de. RDR2'de de benzer hata alıyordum bu özelliği kapatınca düzelmişti. Nvidia tarafını bilmiyorum maalesef.
AMD'de smartaccess Memory var eğer açıksa onu kapat da dene bir de. RDR2'de de benzer hata alıyordum bu özelliği kapatınca düzelmişti. NVIDIA tarafını bilmiyorum maalesef.
AMD yazılımında performans > ayarlanıyor sekmesinde en altta SmartAccess Memory çubuğu var kırmızıysa açık demektir. Kapattıktan sonra BIOS'ta da Sizebar kısmını kontrol et o da kapalı olmalı.
AMD yazılımında performans > ayarlanıyor sekmesinde en altta smartaccess Memory çubuğu var kırmızıysa açık demektir. Kapattıktan sonra BIOS'ta da sizebar kısmını kontrol et o da kapalı olmalı.