Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #1 Merhaba değerli sosyal üyeleri. GTA 5 legacyde rage MP'de oynarken ERR_GFX_D3D_INIT hatasını alıyorum. Artık cok sıkıldım. Hata alttaki ektedir.
Merhaba değerli sosyal üyeleri. GTA 5 legacyde rage MP'de oynarken ERR_GFX_D3D_INIT hatasını alıyorum. Artık cok sıkıldım. Hata alttaki ektedir.
Çözüm Zayron25 9 Haziran 2025 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: BIOS'a girince "Graphics" terimi içeren menüler var. Oralara girip bir bak. Ben masaüstü sistem diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Visual şeylerini kurunca çözüldü.
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: BIOS'a girince "Graphics" terimi içeren menüler var. Oralara girip bir bak. Ben masaüstü sistem diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Visual şeylerini kurunca çözüldü.
croexq Zeptopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #21 Zayron25 dedi: Bunu indir tekrardan dene. Genişletmek için tıkla... directx 10 da mı oynayayım oyunu Artı 0 Eksi
KS KS Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #22 croexq dedi: DirectX 10 da mı oynayayım oyunu. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi