Çözüldü GTA 5 oynarken "failed initialization please reboot and restart the Game" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

schafter

Decapat
Daha fazla  
1658091348876.png

GTA'yı 1 hafta önce almıştım. Bugün sabah GTA'yı açarken bu hatayı aldım. Sorunu nedir hocam? Oyunu 15 20 dakika oynuyorum atıyor beni oyundan bu hatayı verip.

Çözüm
Hocam Bilgisayar'dan belgeler kısmından Rockstar Games klasörüne girip GTA 5 klasörüne girin oradan settings girip CTRL+F dx_version yazan yerdeki sayıyı 0 yapıp klasörü kaydedip oyunu açın çalışacaktır diye umuyorum hocam.

Hocam sorun ondan alakalı değilmiş ben ekran kartına overclock yapmıştım her şeyi eski haline döndürdüm oyun düzeldi bir daha da böyle bir sorun almadım yine de teşekkürler.
Hocam Bilgisayar'dan belgeler kısmından Rockstar Games klasörüne girip GTA 5 klasörüne girin oradan settings girip CTRL+F dx_version yazan yerdeki sayıyı 0 yapıp klasörü kaydedip oyunu açın çalışacaktır diye umuyorum hocam.

Hocam sorun ondan alakalı değilmiş ben ekran kartına overclock yapmıştım her şeyi eski haline döndürdüm oyun düzeldi bir daha da böyle bir sorun almadım yine de teşekkürler.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı