RootTR Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 368 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #1 Sorun ne bilmiyorum, GTA 5 oynarken bir anda oldu. Yardım eder misiniz? Ek; Bilgisayar arada bir 30 saniye kadar fareye kadar donuyor. Oyun ya da browser fark etmiyor. Google Drive: Sign-in Son düzenleme: 24 Nisan 2022
Sorun ne bilmiyorum, GTA 5 oynarken bir anda oldu. Yardım eder misiniz? Ek; Bilgisayar arada bir 30 saniye kadar fareye kadar donuyor. Oyun ya da browser fark etmiyor. Google Drive: Sign-in
hakanknk Decapat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #2 Yüksek ihtimalle PSU'dan kaynaklanıyordur güncelleyin Artı 0 Eksi
KS KS RootTR Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 368 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #3 hakanknk dedi: Yüksek ihtimalle PSU'dan kaynaklanıyordur güncelleyin Genişletmek için tıkla... Tabi, bu da bir seçenek fakat mavi ekran hata kodunu alabildim. "Unexpected_Store_Exception" ne anlama geliyor? Artı 0 Eksi
hakanknk dedi: Yüksek ihtimalle PSU'dan kaynaklanıyordur güncelleyin Genişletmek için tıkla... Tabi, bu da bir seçenek fakat mavi ekran hata kodunu alabildim. "Unexpected_Store_Exception" ne anlama geliyor?
hakanknk Decapat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #4 RootTR dedi: Tabii, bu da bir seçenek fakat mavi ekran hata kodunu alabildim. "UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION" ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Bende pek anlamadım ama aynı hatayı internette araştırırsanız çözümü var birkaç sitede sanırım Dediğim gibi yüksek ihtimalle PSU'dan kaynaklı yakınımda da vardı bu olay Artı 0 Eksi
RootTR dedi: Tabii, bu da bir seçenek fakat mavi ekran hata kodunu alabildim. "UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION" ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Bende pek anlamadım ama aynı hatayı internette araştırırsanız çözümü var birkaç sitede sanırım Dediğim gibi yüksek ihtimalle PSU'dan kaynaklı yakınımda da vardı bu olay
KS KS RootTR Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 368 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #5 Az önce de "Kernel Data Inpage Error" hatası aldım. Oyun oynarken bir anda oluyor, GTA5 ile alakası yok. Masaüstünde de olabiliyor tahminimce. Artı 0 Eksi
Az önce de "Kernel Data Inpage Error" hatası aldım. Oyun oynarken bir anda oluyor, GTA5 ile alakası yok. Masaüstünde de olabiliyor tahminimce.