ll.Mehmed
Hectopat
Isınması bence normal. Ama PC kendini kapatmıyorsa çok büyük bir sorun değil.
PC kendini kapatmıyor.
Isınması bence normal. Ama PC kendini kapatmıyorsa çok büyük bir sorun değil.
Kanka, sistem özelliklerin ne? Overclock var mı? Kasa içi havalandırma nasıl? Bunları da yazarsan daha verimli cevaplar alırsın.
GTA V zaten 2020'ye göre bile ağır bir oyun.
96 derece normal değil. Toz durumunu kontrol et.
Kanka, sistem özelliklerin ne? Overclock var mı? Kasa içi havalandırma nasıl? Bunları da yazarsan daha verimli cevaplar alırsın.
GTA V zaten 2020'ye göre bile ağır bir oyun.
Büyük ihtimalle termal macununuz kadayıf olmuştur. O derece normal değil yaralar işlemcinizi.
Elektrik süpürgesi ile çektir fanını. Saç kurutma makinesi ile iyice tozunu attır.Yukarıda yazdım overlock hangi ayarları yapacağımı bilmediğim için yapmadım.
Sistemde 4 tane fan ayrıca ekran kartının fanı ve işlemcinin fanı var ve PC'yi toz kaplamış aşırı tozlu.
Haklısınız hele ki 94 GB olunca bu normal karşılanabilir ancak 96 derece 3 aylık bir PC'de görülecek bir değer olduğunu düşünmüyorum.
Elektrik süpürgesi ile çektir fanını. Saç kurutma makinesi ile iyice tozunu attır.
Dediğimi yaparsan bariz farkı göreceksin. Termal macun okeyse 80 derecelere çekersin sıcaklığı.PC o kadar tozluki resmen 10 yıllık PC ymiş gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.