ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #11 emresahin53 dedi: Isınması bence normal. Ama PC kendini kapatmıyorsa çok büyük bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... PC kendini kapatmıyor.
emresahin53 dedi: Isınması bence normal. Ama PC kendini kapatmıyorsa çok büyük bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... PC kendini kapatmıyor.
D DemirBey-DLive Kilopat Katılım 27 Aralık 2017 Mesajlar 236 Çözümler 4 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OyunTakas20 20 Mayıs 2020 #12 Büyük ihtimalle termal macununuz kadayıf olmuştur. O derece normal değil yaralar işlemcinizi.
Onur Akgül Megapat Katılım 16 Ekim 2015 Mesajlar 636 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #13 96 derece normal değil. Toz durumunu kontrol et.
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #14 Odin the Son of Borr dedi: Kanka, sistem özelliklerin ne? Overclock var mı? Kasa içi havalandırma nasıl? Bunları da yazarsan daha verimli cevaplar alırsın. GTA V zaten 2020'ye göre bile ağır bir oyun. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım overlock hangi ayarları yapacağımı bilmediğim için yapmadım. Onur Akgül dedi: 96 derece normal değil. Toz durumunu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Sistemde 4 tane fan ayrıca ekran kartının fanı ve işlemcinin fanı var ve PC'yi toz kaplamış aşırı tozlu.
Odin the Son of Borr dedi: Kanka, sistem özelliklerin ne? Overclock var mı? Kasa içi havalandırma nasıl? Bunları da yazarsan daha verimli cevaplar alırsın. GTA V zaten 2020'ye göre bile ağır bir oyun. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım overlock hangi ayarları yapacağımı bilmediğim için yapmadım. Onur Akgül dedi: 96 derece normal değil. Toz durumunu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Sistemde 4 tane fan ayrıca ekran kartının fanı ve işlemcinin fanı var ve PC'yi toz kaplamış aşırı tozlu.
L4A7 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 736 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2020 #15 Odin the Son of Borr dedi: Kanka, sistem özelliklerin ne? Overclock var mı? Kasa içi havalandırma nasıl? Bunları da yazarsan daha verimli cevaplar alırsın. GTA V zaten 2020'ye göre bile ağır bir oyun. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hele ki 94 GB olunca bu normal karşılanabilir ancak 96 derece 3 aylık bir PC'de görülecek bir değer olduğunu düşünmüyorum.
Odin the Son of Borr dedi: Kanka, sistem özelliklerin ne? Overclock var mı? Kasa içi havalandırma nasıl? Bunları da yazarsan daha verimli cevaplar alırsın. GTA V zaten 2020'ye göre bile ağır bir oyun. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hele ki 94 GB olunca bu normal karşılanabilir ancak 96 derece 3 aylık bir PC'de görülecek bir değer olduğunu düşünmüyorum.
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #16 DemirBey-DLive dedi: Büyük ihtimalle termal macununuz kadayıf olmuştur. O derece normal değil yaralar işlemcinizi. Genişletmek için tıkla... Termal macunmu süreyim?
DemirBey-DLive dedi: Büyük ihtimalle termal macununuz kadayıf olmuştur. O derece normal değil yaralar işlemcinizi. Genişletmek için tıkla... Termal macunmu süreyim?
Onur Akgül Megapat Katılım 16 Ekim 2015 Mesajlar 636 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #17 ll.Mehmed dedi: Yukarıda yazdım overlock hangi ayarları yapacağımı bilmediğim için yapmadım. Sistemde 4 tane fan ayrıca ekran kartının fanı ve işlemcinin fanı var ve PC'yi toz kaplamış aşırı tozlu. Genişletmek için tıkla... Elektrik süpürgesi ile çektir fanını. Saç kurutma makinesi ile iyice tozunu attır.
ll.Mehmed dedi: Yukarıda yazdım overlock hangi ayarları yapacağımı bilmediğim için yapmadım. Sistemde 4 tane fan ayrıca ekran kartının fanı ve işlemcinin fanı var ve PC'yi toz kaplamış aşırı tozlu. Genişletmek için tıkla... Elektrik süpürgesi ile çektir fanını. Saç kurutma makinesi ile iyice tozunu attır.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 20 Mayıs 2020 #18 Oyun istedigi kadar agir olsun, yine de 96 derece normal bir deger degil.
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #19 L4A7 dedi: Haklısınız hele ki 94 GB olunca bu normal karşılanabilir ancak 96 derece 3 aylık bir PC'de görülecek bir değer olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... PC o kadar tozluki resmen 10 yıllık PC ymiş gibi. Onur Akgül dedi: Elektrik süpürgesi ile çektir fanını. Saç kurutma makinesi ile iyice tozunu attır. Genişletmek için tıkla... Elektirik süpürgesi ters tepme yapar diye duymuştum.
L4A7 dedi: Haklısınız hele ki 94 GB olunca bu normal karşılanabilir ancak 96 derece 3 aylık bir PC'de görülecek bir değer olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... PC o kadar tozluki resmen 10 yıllık PC ymiş gibi. Onur Akgül dedi: Elektrik süpürgesi ile çektir fanını. Saç kurutma makinesi ile iyice tozunu attır. Genişletmek için tıkla... Elektirik süpürgesi ters tepme yapar diye duymuştum.
Onur Akgül Megapat Katılım 16 Ekim 2015 Mesajlar 636 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #20 ll.Mehmed dedi: PC o kadar tozluki resmen 10 yıllık PC ymiş gibi. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yaparsan bariz farkı göreceksin. Termal macun okeyse 80 derecelere çekersin sıcaklığı.
ll.Mehmed dedi: PC o kadar tozluki resmen 10 yıllık PC ymiş gibi. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yaparsan bariz farkı göreceksin. Termal macun okeyse 80 derecelere çekersin sıcaklığı.