GTA 5 Oynuyorum, Hikaye Modu

Sistem özelliklerini ve Oyunda kullandığın grafik ayarlarınıda öğrenebilseydik iyiydi

Sistem özelliklerini ve Oyunda kullandığın grafik ayarlarınıda öğrenebilseydik iyiydi
i7 4770k, gtx 780ti, 16 gb ram. Yeterlidir heralde bu kadar

Edit : Oyundaki grafik ayarları hepsi full.

Bölüm 2 ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bölüm 3 ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O sistemle kasarsa oyunun yapımcısı atsın kendini camdan aşağıya.
Markalar öpsün o yapımcının elini, sarılsın, kucaklasın, size baba diyebilirmiyim desin (Bilgisayar satışları tavan yapar la. Adama nobel ödülü verirler ) Ayrıca çağın çok ilerisi bir oyun olacağı için efsane olur, niye atsın kendini aşağı ?

Seni buralarda görürmüydük Krosname beyciğim yeni serinde başarılar.

Oyunu dün aldım indirdim oynadım. Optimizasyon açısından bir şaheser olmuş. Oyun orta ayarlarda 1080 sürekli 30fps veriyordu. Dikey senkrenizasyonu kapadım ayarları daha da yükselttim 1080 sürekli 60 fps alıyorum. En ufak kasılma yok. Açıkcası Far Cry faciyasından sonra çok iyi geldi. Sistemim notebook, işlemci i7-4710MQ , erkan kartı GTX860M 2gb, 8gb ram.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…