Gta 5 Oyun İçi Problem

AbdurrahmanK

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Playstore üzerinden Gta 5'i satın aldım. Fakat oyun içinde bi takım problemler var. Özelikle araç kullanırken yollar ve binalar saydam bir şekilde kayboluyor. Bu genel bi sorun mu acaba yoksa sadece bende olan bi problem mi? Video çektim izlerseniz demek istediğimi daha net anlarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen yok mu arkadaşlar?

Merhaba,

Bendede bunun benzeri bir sorun vardı.Komple kısım kısım yerler kayboluyor ve arabalar havada gidiyormuş gibi gösteriyordu.Bunun sebebi indirirken dosyaların hatalı inmesinden kaynaklanıyor.Bunu doğrulamak için forumda paylaşılan bir program var google üzerindende bulabilirsiniz. GTA5FileCheck_SHA1_v2.exe şeklinde birşey oyunun kurulu olduğu yere atıyorsunuz ve taratıyorsunuz sonrasında bozuk olan patchleri program belirtliyor hatası aklımda değil H... Kietch gibi bir hata adını tam hatırlamıyorum o dosyaları eliniz ile silip launcher üzerinden tekrardan indiriyorsunuz.Ben bu şekilde çözdüm umarım işinize yarar.

Yinede söyliyeyim mutlaka yedek alın her ihtimale karşı.

Merhaba,

Bendede bunun benzeri bir sorun vardı.Komple kısım kısım yerler kayboluyor ve arabalar havada gidiyormuş gibi gösteriyordu.Bunun sebebi indirirken dosyaların hatalı inmesinden kaynaklanıyor.Bunu doğrulamak için forumda paylaşılan bir program var google üzerindende bulabilirsiniz. GTA5FileCheck_SHA1_v2.exe şeklinde birşey oyunun kurulu olduğu yere atıyorsunuz ve taratıyorsunuz sonrasında bozuk olan patchleri program belirtliyor hatası aklımda değil H... Kietch gibi bir hata adını tam hatırlamıyorum o dosyaları eliniz ile silip launcher üzerinden tekrardan indiriyorsunuz.Ben bu şekilde çözdüm umarım işinize yarar.

Yinede söyliyeyim mutlaka yedek alın her ihtimale karşı.
kardeşim ben dediğin programı bulamadım . google dada arıyorum çıkmıyor.link felan atabilirmisin

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı