GTA 5 Oyundayken Failed Zlib Call Hatası

Rocstar bana cevap yazmış social games silin yeniden yükleyin olmadı oyunu silin tekrar kurun ben denedim olmadı oyunu tekrar kuruyom eğer yine çözülmezse başımıza iş aldık hep sorun oyunda,sistemimde çok iyi ondan diyom böle soru işareti yok kafamda yani.

Arkadaşlar yardım ederseniz memmun olurum
bahsettiğiniz videodaki işlemleri harfi harfine yaptım kısacası eşleşmeyen dosyaları sildim. Ancak oyunu steam den açınca rockstar birşeyler diyor safe mode veya retry şeklinde açınca de açılmıyor, GTA 5 launcher dan açmayı deneyince "steam api 64 dll eksik" diyor ne yapmalıyım rockstar tekrar eksik dosyaları yüklemiyor boşuna mı verdik o kadar parayı

Oyunun dosyalarını doğrula. Bunun için GTAVLauncher.exe'yi -verify parametresi ile çalıştıracaksın.

Şöyle yap:
  • GTAVLauncher.exe'ye sağ tıkla ve Gönder > Masaüstü kısayol oluştur de.
  • Şimdi masaüstündeki kısayola gel ve Sağ tıklayıp Özellikler de.
  • Hedef kısmına bir boşluk atıp -verify yaz:

upload_2015-10-1_17-0-47-png.107946

• Uygula > Tamam de.
  • Şimdi kısayola çift tıkla ve çalıştır.
  • Bu işlem oyunun dosyalarını doğrulayacak. Bozuk dosya varsa yeniden indirecek.
Kardeş bunları uygula bende son güncellemede yine oldu bunu yaptım güncelledi ve oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı