CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.646 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Mart 2021 #1 GTA 5'de göreve girdim. Görevde palyaço öldürüyoruz. Hepsini öldürdüm ama bir türlü bitmedi görev. Nasıl bitecek bu görev? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 941,9 KB · Görüntüleme: 230 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2021
GTA 5'de göreve girdim. Görevde palyaço öldürüyoruz. Hepsini öldürdüm ama bir türlü bitmedi görev. Nasıl bitecek bu görev?
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 1 Mart 2021 #2 Devam edin, bir yerden sonra bitecek. Eğer anormal bekletirse, mecbur oyunu yükle yapıp eski save dosyanıza dönün. Artı 0 Eksi
Devam edin, bir yerden sonra bitecek. Eğer anormal bekletirse, mecbur oyunu yükle yapıp eski save dosyanıza dönün.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 1 Mart 2021 #3 Yan bir görev, geçilmiyorsa salın. Ya da kapatıp bir kez daha deneyin. Artı 0 Eksi
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #4 En nefret ettiğim görevdi, komaya giriyordum renklerden. Hepsi öldükten sonra biraz bekleyin, görev bitecek. Artı 0 Eksi
En nefret ettiğim görevdi, komaya giriyordum renklerden. Hepsi öldükten sonra biraz bekleyin, görev bitecek.
KS KS CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.646 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Mart 2021 #5 Ali998 dedi: En nefret ettiğim görevdi, komaya giriyordum renklerden. Hepsi öldükten sonra biraz bekleyin, görev bitecek. Genişletmek için tıkla... Bende hiç sevmedim bu görevi hocam. Bekleyeceğim. Durum bildiririm Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: En nefret ettiğim görevdi, komaya giriyordum renklerden. Hepsi öldükten sonra biraz bekleyin, görev bitecek. Genişletmek için tıkla... Bende hiç sevmedim bu görevi hocam. Bekleyeceğim. Durum bildiririm
I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 1 Mart 2021 #6 GTA Vice City'de helikopter görevi ne ise GTA V'te bu görev aynı. Allah bu görevleri alsın. Biri gençliğimi diğeri de geleceğimi elimden aldı Artı 0 Eksi
GTA Vice City'de helikopter görevi ne ise GTA V'te bu görev aynı. Allah bu görevleri alsın. Biri gençliğimi diğeri de geleceğimi elimden aldı
KS KS CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.646 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Mart 2021 #7 iCharmeleon dedi: GTA Vice City'de helikopter görevi ne ise GTA V'te bu görev aynı. Allah bu görevleri alsın. Biri gençliğimi diğeri de geleceğimi elinden aldı Genişletmek için tıkla... GTA Vice City'deki helikopter görevi zor değildi bence. Günlerini veren bile olmuş. Ben 3-5 kere denedim yaptım. Çoğunda sonuncuyu nereye bırakacağımı bilmediğim için fail oldum. Artı 0 Eksi
iCharmeleon dedi: GTA Vice City'de helikopter görevi ne ise GTA V'te bu görev aynı. Allah bu görevleri alsın. Biri gençliğimi diğeri de geleceğimi elinden aldı Genişletmek için tıkla... GTA Vice City'deki helikopter görevi zor değildi bence. Günlerini veren bile olmuş. Ben 3-5 kere denedim yaptım. Çoğunda sonuncuyu nereye bırakacağımı bilmediğim için fail oldum.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #8 Ali998 dedi: En nefret ettiğim görevdi, komaya giriyordum renklerden. Hepsi öldükten sonra biraz bekleyin, görev bitecek. Genişletmek için tıkla... Madde etkisinde olduğumuz için Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: En nefret ettiğim görevdi, komaya giriyordum renklerden. Hepsi öldükten sonra biraz bekleyin, görev bitecek. Genişletmek için tıkla... Madde etkisinde olduğumuz için
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Mart 2021 #9 Ben önceden korsan oynarken böyle görevler bitmiyordu sizi direk yargılamıyorum oyununuz korsan mı? Artı 0 Eksi
Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #10 GTA San Andreas tren görevini unutmuşsun iCharmeleon dedi: GTA Vice City'de helikopter görevi ne ise GTA V'te bu görev aynı. Allah bu görevleri alsın. Biri gençliğimi diğeri de geleceğimi elimden aldı Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
GTA San Andreas tren görevini unutmuşsun iCharmeleon dedi: GTA Vice City'de helikopter görevi ne ise GTA V'te bu görev aynı. Allah bu görevleri alsın. Biri gençliğimi diğeri de geleceğimi elimden aldı Genişletmek için tıkla...