GTA 5 PC Projesi İptal edildi!

1 Nisan hahaha ne komik değil mi?

beyler ben steamden GTA V alsam pc de oynayamazmıyım?

kardeşim bana bi açıklarmısın bugün gta 5 almayı düşünüyordum playstore'dan ya da steamden ve ön sipariş var. Bu ön sipariş ne için zaten yok muydu gta 5 steamden alanlar pc de oynamıyomuydu ? Kısacası lütfen bana açıklarmısın bu ön sipariş olayı nedir ? Kısacası şuan gta 5 steamden ya da playstore'dan alınsa pc de oynanmaz mı ve şimdi 14 Nisan'a kadar olan ön sipariş ne oluyor ?

Oyun 14 Nisan'da çıkıyor. Şuan alabilirsiniz. O tarihte veya 1 gün öncesinde size mail ile veya aldığınız yer üzerinden cd key gelecek. Sonra da oyunu kurup oynamaya başlayacaksınız.

Oyun 14 Nisan'da çıkıyor. Şuan alabilirsiniz. O tarihte veya 1 gün öncesinde size mail ile veya aldığınız yer üzerinden cd key gelecek. Sonra da oyunu kurup oynamaya başlayacaksınız.
bana şunları cevaplarsan sevinirim kardeşim. GTA 5 i steam ve ya playstore dan alsam ne farkı olur ve şuanda pc için zaten mevcut değil mi ? Yani ne özelliği var bu yeni çıkacak olanın?

@Murat Can Güzel oyun PC'ye çıkmadı, 14 Nisan'da çıkacak. Playstore Steam kodu vermiyor sanırım, oyun olarak ikisinin hiçbir farkı yok. Sadece biri Steam'de olacak, biri olmayacak.

bana şunları cevaplarsan sevinirim kardeşim. GTA 5 i steam ve ya playstore dan alsam ne farkı olur ve şuanda pc için zaten mevcut değil mi ? Yani ne özelliği var bu yeni çıkacak olanın?
Oyun daha PC'ye çıkmadı ve Playstore'dan alırsan bildiğim kadarıyla 1 ay Adil Kullanım Kotanı sınırsız yapıyorlar ve steam versyonu bulunmamakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…