Cinar Tk Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #1 Çok eskiden GTA Online'da perma ban yemiştim. Şimdi SSD'mi değiştirirsem ban kalkar mı?
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 29 Nisan 2022 #2 Kalkmaz. Artı 0 Eksi
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 29 Nisan 2022 #3 Cinar Tk dedi: Çok eskiden GTA Online'da perma ban yemiştim. Şimdi SSD'mi değiştirirsem ban kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Kalkmaz Hesaba ban atıyorlar bilgisayara değil. Artı 0 Eksi
Cinar Tk dedi: Çok eskiden GTA Online'da perma ban yemiştim. Şimdi SSD'mi değiştirirsem ban kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Kalkmaz Hesaba ban atıyorlar bilgisayara değil.
KS KS Cinar Tk Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #4 TurKahvesi dedi: Kalkmaz. Genişletmek için tıkla... Peki Steam'den yeniden satın alırsam ban atar mı? Yoksa sıfır'dan hiçbir şey olmamış gibi mi başlarım? Artı 0 Eksi
TurKahvesi dedi: Kalkmaz. Genişletmek için tıkla... Peki Steam'den yeniden satın alırsam ban atar mı? Yoksa sıfır'dan hiçbir şey olmamış gibi mi başlarım?
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 29 Nisan 2022 #5 Cinar Tk dedi: Peki Steam'den yeniden satın alırsam ban atar mı? Yoksa sıfır'dan hiçbir şey olmamış gibi mi başlarım? Genişletmek için tıkla... Atmaz Yeni Hesap Açıp Satın Al oynamaya devam et. Artı 0 Eksi
Cinar Tk dedi: Peki Steam'den yeniden satın alırsam ban atar mı? Yoksa sıfır'dan hiçbir şey olmamış gibi mi başlarım? Genişletmek için tıkla... Atmaz Yeni Hesap Açıp Satın Al oynamaya devam et.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.817 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 29 Nisan 2022 #6 Cinar Tk dedi: Çok eskiden GTA Online'da perma ban yemiştim. Şimdi SSD'mi değiştirirsem ban kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Senin sistemine değil, Kendi sistemlerinde olan sana banı atıyorlar. İstersen şehir ve bilgisayar değiştir hatta internet değiştir. İşe yaramaz Ve tek çözüm yolu yeni bir kullanıcıymış gibi tekrardan hesap açıp almak. Artı 0 Eksi
Cinar Tk dedi: Çok eskiden GTA Online'da perma ban yemiştim. Şimdi SSD'mi değiştirirsem ban kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Senin sistemine değil, Kendi sistemlerinde olan sana banı atıyorlar. İstersen şehir ve bilgisayar değiştir hatta internet değiştir. İşe yaramaz Ve tek çözüm yolu yeni bir kullanıcıymış gibi tekrardan hesap açıp almak.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.499 Çözümler 4 29 Nisan 2022 #7 Cinar Tk dedi: Çok eskiden GTA Online'da perma ban yemiştim. Şimdi SSD'mi değiştirirsem ban kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Cinar Tk dedi: Çok eskiden GTA Online'da perma ban yemiştim. Şimdi SSD'mi değiştirirsem ban kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
KS KS Cinar Tk Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #8 Furkan GRFN dedi: Senin sistemine değil, kendi sistemlerinde olan sana banı atıyorlar. İstersen şehir ve bilgisayar değiştir hatta internet değiştir. İşe yaramaz Ve tek çözüm yolu yeni bir kullanıcıymış gibi tekrardan hesap açıp almak. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yardım için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Furkan GRFN dedi: Senin sistemine değil, kendi sistemlerinde olan sana banı atıyorlar. İstersen şehir ve bilgisayar değiştir hatta internet değiştir. İşe yaramaz Ve tek çözüm yolu yeni bir kullanıcıymış gibi tekrardan hesap açıp almak. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yardım için teşekkür ederim.