Oyundan yaz bana halledelim. Herkese 20 30ML kazandırıyoruz vakit oldukca niye kandiralim.![]()
Oyun adini bilmiyorum.
Oyundan yaz bana halledelim. Herkese 20 30ML kazandırıyoruz vakit oldukca niye kandiralim.![]()
bir daha ban yersem kalici yerim ama bu yuzden korkuyorum.Hocam bence Cheat Engine kullanmak mod menüden risklidir. Mod menü tavsiye ederim 10 aydır kullanıyorum, hiç ban yemedim.
Hocam bence Cheat Engine kullanmak mod menüden risklidir. Mod menü tavsiye ederim 10 aydır kullanıyorum, hiç ban yemedim.
Bir daha ban yersem kalici yerim ama bu yuzden korkuyorum.
Salsana menüyü kanka![]()
Hocam bence Cheat Engine kullanmak mod menüden risklidir. Mod menü tavsiye ederim 10 aydır kullanıyorum, hiç ban yemedim.
GTA 5 Online'da hile yaptim. 30 gun ban yedim. Cheat Engine kullanmistim ve Cheat Engine'i baska programlarda kullandigim için silmiyorum. Banim acildiginda tekrar ban yer miyim?
Bir de soracagim onemli bir şey var. Ben GTA 5 Premium Edition aldim, hesabim reset yiyince Premium hediyeleri gidecek mi? Yoksa yeni karakterimde kullanabilecek miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.