GTA 5 - PES 2016 Windows 10 0xc00007b

Görkem ÖZGÜL

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Elimde Gta V ve Pes 2016 var . Gta 5 (Orjinal ) PES2016 (Orjinal değil ).PES 2016 dll hatası veriyordu (0xc700000b) Bu hatanın DLL'lerden kaynaklandığını öğrendim araştırdım bazı DLL'leri değiştirdim (yaklaşık 100 kadar) . Sonra GTA 5'e gireyim dedim bu sefer gta 5 aynı hatayı verdi . Sonra gene o DLL'leri yükledim GTA 5 açıldı bu sefer pes 16 açılmadı . Bu DLL'lerin aynı olmasını sağlayıp iki oyuna da nasıl hatasız girebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahmet, Visual c++ 2015 yükledim aynı hatayı verdi. Yardımcı olur musun acaba birazcık , teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
DLL değiştirmenize gerek yok. VC++ kurulumlarını yapmanız yeterli. Ben bir kere bile 0xc700000b hatası almadım. PES 2016 ve GTA 5 Windows 10'da sorunsuz çalışıyor.

Desteklenen son Visual C++ yüklemeleri

Tek tek uğraşmak istemiyorsanız kurun Visual Studio keyfinize bakın.
Bu hatanın birden çok nedeni var. Sorun sadece VC++ kurulumlarının yapılmamış olması olsaydı emin olun insanları rapor göndermeye teşvik ediyor olmazdık.
Ahmet, Visual c++ 2015 yükledim aynı hatayı verdi. Yardımcı olur musun acaba birazcık , teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Şu sorun için kaç gündür uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama uğraştığınıza değmediğini söyleyeyim. Yapmanız gereken sorunun kesin nedenini belirleyecek bir rapor göndermek. Bu kadar...

Hala DLL değiştirmekle ve bir şeyler kurmakla vakit harcıyorsunuz...

Bu hatanın birden çok nedeni var. Sorun sadece VC++ kurulumlarının yapılmamış olması olsaydı emin olun insanları rapor göndermeye teşvik ediyor olmazdık.

Şu sorun için kaç gündür uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama uğraştığınıza değmediğini söyleyeyim. Yapmanız gereken sorunun kesin nedenini belirleyecek bir rapor göndermek. Bu kadar...

Hala DLL değiştirmekle ve bir şeyler kurmakla vakit harcıyorsunuz...
Haklısınız ama önce kurulum yapmaya yönlendirmek daha iyi olur. Kurulum yaptım olmadı derse ona göre çözüm üretilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı