C Capitans Femtopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #1 GTA 5'i yükledim ve oyunu açtım ve şöyle bir hata verdi: Ama şöyle bir sorun var ki ben oyunu 3-4 kere doğruladım ama yine de böyle bir hata veriyor bunu nasıl düzeltebilirim [Steamdan kullanıyorum]
GTA 5'i yükledim ve oyunu açtım ve şöyle bir hata verdi: Ama şöyle bir sorun var ki ben oyunu 3-4 kere doğruladım ama yine de böyle bir hata veriyor bunu nasıl düzeltebilirim [Steamdan kullanıyorum]
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 4 Temmuz 2021 #2 taskkill /f /im steam.exe Sonra steamı yeniden çalıştırıp deneyin Artı 0 Eksi
KS KS C Capitans Femtopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #3 avkila.tech dedi: Taskkill /f /im steam.exe Sonra Steam'ı yeniden çalıştırıp deneyin Genişletmek için tıkla... Bunu nereye yazacağım veya nerede yapacağım? Artı 0 Eksi
avkila.tech dedi: Taskkill /f /im steam.exe Sonra Steam'ı yeniden çalıştırıp deneyin Genişletmek için tıkla... Bunu nereye yazacağım veya nerede yapacağım?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 4 Temmuz 2021 #4 Capitans dedi: Bunu nereye yazacağım veya nerede yazacağım? Genişletmek için tıkla... Windows aramaya, Win+R yapıp çalıştıra, CMD'ye yazabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Capitans dedi: Bunu nereye yazacağım veya nerede yazacağım? Genişletmek için tıkla... Windows aramaya, Win+R yapıp çalıştıra, CMD'ye yazabilirsiniz.