Çözüldü GTA 5 Polis mod kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

snvcrown

Picopat
Daha fazla  
Bu konuda menyoo kurulumu yaptım ve ben şu anda, polis modunu yapmaya çalışıyorum ama Open V bir türlü yapamıyorum.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan istediğiniz tüm dosyaları sitesinden tek tek indirmeden ve nasıl kurulacağını bulabilirsiniz.

Öncelikle teşkkür ederim, bu videoyu izledikten sonra yapmıştım fakat sizin verdiğiniz video çok uzun.

@Cores

Ultimate Backup (v1.8.7.0) nasıl indirebilirim peki?​

LSPDFR modunu kurdum, Open IV yüklü ve her şeyi denedim. Fakat oyun çalışırken mod devreye girmedi. Görünüşe göre eksik modlar veya ayarlar var. Ne yapmam gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var.

Zar zor yaptım, hata bendeydi eksik dosyalar varmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodan istediğiniz tüm dosyaları sitesinden tek tek indirmeden ve nasıl kurulacağını bulabilirsiniz.

Öncelikle teşkkür ederim, bu videoyu izledikten sonra yapmıştım fakat sizin verdiğiniz video çok uzun.

@Cores

Ultimate Backup (v1.8.7.0) nasıl indirebilirim peki?​

LSPDFR modunu kurdum, Open IV yüklü ve her şeyi denedim. Fakat oyun çalışırken mod devreye girmedi. Görünüşe göre eksik modlar veya ayarlar var. Ne yapmam gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var.

Zar zor yaptım, hata bendeydi eksik dosyalar varmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı