GTA 5 premium dışında sürüm yok mu?

Samet.Alks

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben 1 hafta öncesine kadar GTA 5 almayı düşünüyordum ama bugün baktığımda oyunda sadece premium var normal oyun 109 TL idi fakat premiumda 551 TL benim o kadar param yok ama GTA almak çok istiyorum.

Merhaba ben 1 hafta öncesine kadar GTA 5 almayı düşünüyordum ama bugün baktığımda oyunda sadece premium var normal oyun 109 TL idi fakat premiumda 551 TL benim o kadar param yok ama GTA almak çok istiyorum.

Hocam kaçırmıssınız indirimleri önceden bedava veriliyordu ben 80 TL'ye aldım duruyorken 511 TL olmuş alınmaz bence.

Oyunu Steam üzerinden alıyorsan oyunun normalini alıp sonra shark cash cardlara göz atabilirsin, fakat önermem. Online'da verilen 1 milyon senin için çok önemliyse premium olarak almak zorundasın. Ama GTA Online için 1 milyon neredeyse hiçbir şey.

Criminal Enterprise Starter Pack'siz sürüm artık satılmıyor. Zaten GTA Online'da para kasmak kadar saçma sapan bir şey yok. Basın 2 milyar keyfinize bakın. Oyunun ekonomisinin içine ettiler zaten.

Amacım para kasmak veya para almak değil amacım GTA'yı almak ama 551 liraya değil olnline olmayan GTA 109 TL idi ama artık yok sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…