Merhaba ben 1 hafta öncesine kadar GTA 5 almayı düşünüyordum ama bugün baktığımda oyunda sadece premium var normal oyun 109 TL idi fakat premiumda 551 TL benim o kadar param yok ama GTA almak çok istiyorum.
Merhaba ben 1 hafta öncesine kadar GTA 5 almayı düşünüyordum ama bugün baktığımda oyunda sadece premium var normal oyun 109 TL idi fakat premiumda 551 TL benim o kadar param yok ama GTA almak çok istiyorum.
Oyunu Steam üzerinden alıyorsan oyunun normalini alıp sonra shark cash cardlara göz atabilirsin, fakat önermem. Online'da verilen 1 milyon senin için çok önemliyse premium olarak almak zorundasın. Ama GTA Online için 1 milyon neredeyse hiçbir şey.
Criminal Enterprise Starter Pack'siz sürüm artık satılmıyor. Zaten GTA Online'da para kasmak kadar saçma sapan bir şey yok. Basın 2 milyar keyfinize bakın. Oyunun ekonomisinin içine ettiler zaten.
Oyunu Steam üzerinden alıyorsan oyunun normalini alıp sonra shark cash Card'lara göz atabilirsin, fakat önermem. Online'da verilen 1 milyon senin için çok önemliyse premium olarak almak zorundasın. Ama GTA Online için 1 milyon neredeyse hiçbir şey.