Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 30 Haziran 2021 #1 Ben hesabımı PS4'te açmıştım. PC'den aynı hesap ile oynayabilir miyim?
T Taha Başar Coşkun Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 30 Haziran 2021 #2 Doruk Efe dedi: Ben hesabımı PS4'te açmıştım. PC'den aynı hesap ile oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Rockstar hesabı olduğu için oynayabilirsin bildiğim kadarı ile. Hesabını bağlasan yeter. Artı 0 Eksi
Doruk Efe dedi: Ben hesabımı PS4'te açmıştım. PC'den aynı hesap ile oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Rockstar hesabı olduğu için oynayabilirsin bildiğim kadarı ile. Hesabını bağlasan yeter.
meren361 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 227 Yer Trabzon,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 Online gelmiyor bende denedim olmadı. Artı 0 Eksi
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.301 Çözümler 8 Yer Bodrum 30 Haziran 2021 #4 Aynı hesapla oynarsınız fakat hesaplar birbirinden bağımsız oluyor. Yani Online'a sıfırdan başlıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Aynı hesapla oynarsınız fakat hesaplar birbirinden bağımsız oluyor. Yani Online'a sıfırdan başlıyorsunuz.
KS KS Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 30 Haziran 2021 #5 polat.cbk dedi: Aynı hesapla oynarsınız fakat hesaplar birbirinden bağımsız oluyor. Yani Online'a sıfırdan başlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok saçma. Benim aldığım her şey gidicek. Artı 0 Eksi
polat.cbk dedi: Aynı hesapla oynarsınız fakat hesaplar birbirinden bağımsız oluyor. Yani Online'a sıfırdan başlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok saçma. Benim aldığım her şey gidicek.