Pardon yanlış okumuşum. Yalnız Xbox'da da o oyunlar aynı parada.10 tane oyun diyorum. 600 TL'den 6 bin ediyor.
CoD Cold War? Aynı.
RE Village? Aynı fiyat.
Hangi oyunlardan bahsettiğinizi atın Xbox fiyatlarına bakalım.
Pardon yanlış okumuşum. Yalnız Xbox'da da o oyunlar aynı parada.10 tane oyun diyorum. 600 TL'den 6 bin ediyor.
Pardon yanlış okumuşum. Yalnız Xbox'da da o oyunlar aynı parada.
CoD Cold War? Aynı.
RE Village? Aynı fiyat.
Hangi oyunlardan bahsettiğinizi atın Xbox fiyatlarına bakalım.
Yeni oyunlarda indirim yapmıyor. Her oyun değil. Far Cry 5, 3 senelik oyunLive Gold ciddi indirim yaptırıyor. Far Cry 5 mesela. PS5'te 400 TL, Xbox 60 TL.
Yeni oyunlarda indirim yapmıyor. Her oyun değil. Far Cry 5, 3 senelik oyun![]()
İndirmenizi tavsiye ederim.İndirim yapıyor sonuçtaSaydığınız oyunlardan Control de Game Pass'te ücretsiz. BF1, BF5, GTA 5, Son of Rome, gibi AAA oyunlar var. Özellikle son of Rome çok iyidir.
Pek iyi değil gibiÖzellikle Son of Rome çok iyidir.
Pek iyi değil gibi
Ryse: Son of Rome Reviews
Ryse: Son of Rome plunges you into the chaos and depravity of the late Roman Empire. The game tells the story of Marius Titus who witnesses the murder of his family at the hands of barbarians. Seeking revenge, Marius must embark on a perilous journey of revenge, betrayal, and divine...www.metacritic.com
Oynadığımda da pek beğenememiştim. GoW olmaya çalışmış ama olamamış.Puanlara bakmayın. Gerçekten iyi bir oyundur.
Oynadığımda da pek beğenememiştim. GoW olmaya çalışmış ama olamamış.
PS3 God of War'lar ve PS4 God of War arasında çok fark var.PS3 sahibiydim eskiden. Süper Slim verisiyonuydu. Çok iyi bir konsoldu, ara sıra özlerim![]()
Yok, ps3'te oynamadım gow'u.PS3 God of War'lar ve PS4 God of War arasında çok fark var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.