GTA 5 R5 2600-RTX 2060 Düşük FPS Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Onur Semi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sistemim bu: Ryzen 5 2600 - Rtx 2060 Gaming Z - B450M Bazooka V2 - Samsung 860 EVO 250gb - WD W10EZEX 1TB - Corsair 2x8 3000MHz - Cooler Master MB520 - CORSAİR VS650 - AOC VQ2460V 75Hz.
Yaşadığım sorun ise oyuna Michael olarak başlıyorum ev kapısının önünde 100-90 FPS kapıyı bir açıyorum 70 FPS, arabaya biniyorum biraz hızlanınca 40 FPS'ye kadar gördüm. Sadece değer olarak söylemiyorum oyun kasıyor resmen yani değerler yanlış da ölçülmüyor. Driverlerim güncel, Windows orijinal 10, GTA V orijinal, işlemci 75-80 derecelere çıkıyor.

Advanced graphics kısmını kapatırsanız sorun düzelecektir

40’tan fazla bile düşürür emin ol advanced graphics kısmındaki her şeyi kapat sorunun düzelecek merak etme, teşekkürü sonra edersin.

Bu arada eğer oyundan kalite/performans olarak faydalanmak istiyorsan;
Texture Quality: Very High
Shaders: High
Reflection Quality: High
Anistropic Filtering: 16X
MSAA: 4X

geri kalan her şeyi en düşüğe al almak istemiyorsan da en azından grass ayarını en düşüğe al zira çimen kalitesini arttırmak tam bir ‘FPS killer’ GTA V için. Bu ayarlarda oynarsan oyundan hem tatmin edici düzeyde FPS alırsın hem de aldığın FPS’e göre görüntü kalitesi de yüksek olur. İyi oyunlar.

Deneyeceğim sağ olun. Eğer düzelirse teşekkürü bol bol ederim merak etmeyin .

Merhaba AMD işlemcilerin sorunu demişiniz bende şunu söylemek istiyorum 2 ay önce GTX 960 ekran kartı ve R5 2600 işlemci ile geceleyin bu sorun yokdu 70 FPS görüyordum fakat ben şu anda RX 590 ekran kartına geçtiğimden beri bu 19:00'dan sonra 45 FPS düşüşünü yaşamaya başladım NVIDIA'dayken yokdu bu sorun ben GTA 5 90 saat oynadım ve böyle bir sorun yoktu ben Ekran kartından şüpheleniyorum.

Aynı sistem aynı sorun oyun normal çalışıyordu 70 FPS altına düşmüyordu fakat bu aralar 20'ye kadar düşüyor ve sadece GTA 5'de oluyor diyor oyunlar normal.
Sorunu çözdünüz mü?

Mrb bende de ayni sistem var diger arkadasla modern warfarede ultra ayarlarda 1080p monitorda 60 fps aliyorum sizce neden az acaba?
Ray tracing nasil kapanir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…