atalay10 Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 AMD Radeon R5 M330 ekran kartı.
Çözüm Angarya_messi 21 Ocak 2023 Windows 10 da artık AMD veya NVIDIA ile değil, Windows'un kendisi kontrol ediyor grafik birimi seçimi. Grafik ayarlarına girip GTA 5'in exe dosyasını ekledikten sonra M330'u seçin ve tekrar deneyin.
Windows 10 da artık AMD veya NVIDIA ile değil, Windows'un kendisi kontrol ediyor grafik birimi seçimi. Grafik ayarlarına girip GTA 5'in exe dosyasını ekledikten sonra M330'u seçin ve tekrar deneyin.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2023 #2 Oyunu R5 M330 ile başlatmıyor olabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS atalay10 Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 HeNiX dedi: Oyunu R5 M330 ile başlatmıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... amd software den başlatıyorum yine olmuyor Artı 0 Eksi
HeNiX dedi: Oyunu R5 M330 ile başlatmıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... amd software den başlatıyorum yine olmuyor
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2023 #4 Windows 10 da artık AMD veya NVIDIA ile değil, Windows'un kendisi kontrol ediyor grafik birimi seçimi. Grafik ayarlarına girip GTA 5'in exe dosyasını ekledikten sonra M330'u seçin ve tekrar deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows 10 da artık AMD veya NVIDIA ile değil, Windows'un kendisi kontrol ediyor grafik birimi seçimi. Grafik ayarlarına girip GTA 5'in exe dosyasını ekledikten sonra M330'u seçin ve tekrar deneyin.
KS KS atalay10 Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #5 Angarya_messi dedi: Windows 10 da artık AMD veya NVIDIA ile değil, Windows'un kendisi kontrol ediyor grafik birimi seçimi. Grafik ayarlarına girip GTA 5'in exe dosyasını ekledikten sonra M330'u seçin ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu denemiştim ama yine fayda etmedi. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 38,5 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
Angarya_messi dedi: Windows 10 da artık AMD veya NVIDIA ile değil, Windows'un kendisi kontrol ediyor grafik birimi seçimi. Grafik ayarlarına girip GTA 5'in exe dosyasını ekledikten sonra M330'u seçin ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu denemiştim ama yine fayda etmedi.
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2023 #6 atalay10 dedi: Hocam ben bunu denemiştim ama yine fayda etmedi. Genişletmek için tıkla... Tekrardan deneyin, laptopbun yüksek performansda ve şarja takılı olduğuna emin olun. Artı 0 Eksi
atalay10 dedi: Hocam ben bunu denemiştim ama yine fayda etmedi. Genişletmek için tıkla... Tekrardan deneyin, laptopbun yüksek performansda ve şarja takılı olduğuna emin olun.
KS KS atalay10 Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #7 Angarya_messi dedi: Tekrardan deneyin, laptopbun yüksek performansda ve şarja takılı olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmuyor başka çözüm var mıdır? Artı 0 Eksi
Angarya_messi dedi: Tekrardan deneyin, laptopbun yüksek performansda ve şarja takılı olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmuyor başka çözüm var mıdır?
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2023 #8 atalay10 dedi: Maalesef olmuyor başka çözüm var mıdır? Genişletmek için tıkla... Arama yerine DxDiag yazıp açılan pencereden oluşturucu ve ekran bölümlerinin fotoğrafını atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
atalay10 dedi: Maalesef olmuyor başka çözüm var mıdır? Genişletmek için tıkla... Arama yerine DxDiag yazıp açılan pencereden oluşturucu ve ekran bölümlerinin fotoğrafını atabilir misiniz?
KS KS atalay10 Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #9 Angarya_messi dedi: Arama yerine DxDiag yazıp açılan pencereden oluşturucu ve ekran bölümlerinin fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyrun Dosya Ekleri 1.PNG 23,9 KB · Görüntüleme: 38 2.PNG 23,3 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
Angarya_messi dedi: Arama yerine DxDiag yazıp açılan pencereden oluşturucu ve ekran bölümlerinin fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyrun
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2023 #10 atalay10 dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda pil bölümünden yüksek performansa aldığınızda ekran kartından çalıştırması gerekir. Son düzenleme: 21 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
atalay10 dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda pil bölümünden yüksek performansa aldığınızda ekran kartından çalıştırması gerekir.