Çözüldü GTA IV VRAM'i 512 MB gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alestaa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, başlıkta da belirttiğim gibi kronik 512MB VRAM sorunu. Fakat ben farklı bir detay söyleyeceğim. Cihazım Lenovo LOQ oyuncu laptopu. i713620H ve RTX 4060 var. Olay şu ki ben Lenovo Vantage üzerinde GPU çalışma kipini dGPU yani sadece NVIDIA GPU olarak seçtiğimde oyun VRAM'i sorunsuz görüyor. Fakat ben her oyuna gireceğim zaman bu kipi açıp yeniden başlatıp sonra tekrar otomatik kipe geçmek istemiyorum bir yerden sonra cihaza gereksiz yük biner gibi geliyor bana. Şimdi ben bu commandline vs tüm yöntemleri denedim düzelmedi. Dediğim gibi sadece NVIDIA modu hatamı çözdü ama bu durumu başka şekilde çözmek istiyorum bir yolu var mı?

Çözüm
Steam kütüphanenizde oyunun üstüne tıklayıp sağ taraftan ayarlara basın, özelliklere tıklayın, ''-availablevidmem 3967'' bu kodu girip sayı olan kısma VRAM'iniz kaç GB ise o sayıyı girin. Benimki 4 GB olduğu için kendiminkini böyle girdim örnek olarak.
Steam kütüphanenizde oyunun üstüne tıklayıp sağ taraftan ayarlara basın, özelliklere tıklayın, ''-availablevidmem 3967'' bu kodu girip sayı olan kısma VRAM'iniz kaç GB ise o sayıyı girin. Benimki 4 GB olduğu için kendiminkini böyle girdim örnek olarak.

Çözüm
Steam kütüphanenizde oyunun üstüne tıklayıp sağ taraftan ayarlara basın, özelliklere tıklayın, "-availablevidmem 3967" bu kodu girip sayı olan kısma VRAM'iniz kaç GB ise o sayıyı girin. Benimki 4 GB olduğu için kendiminkini böyle girdim örnek olarak.

Denedim hocam benmi yanlış yazıyorum olmadı düzelmedi sadece NVIDIA GPU seçince görüyor oyun harici kartı. Yine de deneyim tırnak işaretsiz mi yazacağım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı