atalay10 Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 AMD Radeon R5 M330 ekran kartı.
Çözüm Angarya_messi 21 Ocak 2023 Windows 10 da artık AMD veya NVIDIA ile değil, Windows'un kendisi kontrol ediyor grafik birimi seçimi. Grafik ayarlarına girip GTA 5'in exe dosyasını ekledikten sonra M330'u seçin ve tekrar deneyin.
Windows 10 da artık AMD veya NVIDIA ile değil, Windows'un kendisi kontrol ediyor grafik birimi seçimi. Grafik ayarlarına girip GTA 5'in exe dosyasını ekledikten sonra M330'u seçin ve tekrar deneyin.
KS KS atalay10 Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #11 Angarya_messi dedi: Normal şartlarda pil bölümünden yüksek performansa aldığınızda ekran kartından çalıştırması gerekir. @atalay10 sıkıntı olmayacaksa TeamViewer ile ya. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım dengeliydeymiş şimdi oyuna gireceğim. Angarya_messi dedi: Normal şartlarda pil bölümünden yüksek performansa aldığınızda ekran kartından çalıştırması gerekir. @atalay10 sıkıntı olmayacaksa TeamViewer ile yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam yine fayda yok. Dosya Ekleri 5.PNG 6,3 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 21 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Angarya_messi dedi: Normal şartlarda pil bölümünden yüksek performansa aldığınızda ekran kartından çalıştırması gerekir. @atalay10 sıkıntı olmayacaksa TeamViewer ile ya. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım dengeliydeymiş şimdi oyuna gireceğim. Angarya_messi dedi: Normal şartlarda pil bölümünden yüksek performansa aldığınızda ekran kartından çalıştırması gerekir. @atalay10 sıkıntı olmayacaksa TeamViewer ile yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam yine fayda yok.
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2023 #12 atalay10 dedi: Hocam aldım dengeliydeymiş şimdi oyuna gireceğim. Eki Görüntüle 1640049 Hocam yine fayda yok. Genişletmek için tıkla... DDU ile driver kaldırıp tekrar kurun:DDU AMD driver: Link Artı 0 Eksi
atalay10 dedi: Hocam aldım dengeliydeymiş şimdi oyuna gireceğim. Eki Görüntüle 1640049 Hocam yine fayda yok. Genişletmek için tıkla... DDU ile driver kaldırıp tekrar kurun:DDU AMD driver: Link
KS KS atalay10 Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #13 Angarya_messi dedi: DDU ile driver kaldırıp tekrar kurun:DDU AMD driver: Link Genişletmek için tıkla... Hocam bunuda denedim sabah yine çare etmemişti Angarya_messi dedi: Windows 10 da artık AMD veya NVIDIA ile değil, Windows'un kendisi kontrol ediyor grafik birimi seçimi. Grafik ayarlarına girip GTA 5'in exe dosyasını ekledikten sonra M330'u seçin ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl oldu bilmiyorum ama video belleği 2 GB oldu sorun çözüldü. Son düzenleme: 21 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Angarya_messi dedi: DDU ile driver kaldırıp tekrar kurun:DDU AMD driver: Link Genişletmek için tıkla... Hocam bunuda denedim sabah yine çare etmemişti Angarya_messi dedi: Windows 10 da artık AMD veya NVIDIA ile değil, Windows'un kendisi kontrol ediyor grafik birimi seçimi. Grafik ayarlarına girip GTA 5'in exe dosyasını ekledikten sonra M330'u seçin ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl oldu bilmiyorum ama video belleği 2 GB oldu sorun çözüldü.
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2023 #14 atalay10 dedi: Hocam nasıl oldu bilmiyorum ama video belleği 2 GB oldu sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ne mutlu size, iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
atalay10 dedi: Hocam nasıl oldu bilmiyorum ama video belleği 2 GB oldu sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ne mutlu size, iyi oyunlar.