GTA 5 Redux grafik modu FPS düşürür mü?

umut.3264

Centipat
Daha fazla  
i5 3470 CPU işlemci, 8 GB RAM, Radeon RX 550 4 GB ekran kartına sahibim. GTA 5'i yüksek ayarlarda oynuyorum ve ortalama 30-50 FPS arası alıyorum. Oyunun daha güzel görünmesi için Redux indiriceğim ama indirip oyuna kurarsam FPS düşer mi veya düşerse kaç FPS alırım Redux ile?

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 3470 CPU işlemci, 8 GB RAM, Radeon RX 550 4 GB ekran kartına sahibim. GTA 5'i yüksek ayarlarda oynuyorum ve ortalama 30-50 FPS arası alıyorum. Oyunun daha güzel görünmesi için Redux indiriceğim ama indirip oyuna kurarsam FPS düşer mi veya düşerse kaç FPS alırım Redux ile?

Redux, direkt oyunun %60-70'ini modluyor normal oyunla aralarında bayağı bir performans farkı vardı indirip denemenizi pek tavsiye etmem zaten güzelde bir mod değil GTA 4 gibi yapıyor atmosferi natural vision gibi daha hafif grafik modlarına bakın. "Natural Vision Evolved hariç"

Grafik modları FPS odaklı olmadıkları sürece performansı düşürür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı