Çözüldü GTA 5 "Rockstar Activation Code already in use" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AbuzerDAG

Centipat
Yer
Bikini Bottom
Oyunu 2017'de aldım güzel güzel oynuyordum, yeni PC'ye geçtim Online giremiyorum. CD Anahtarını bu bölgeye yazdıktan sonra aktivasyon kodu kullanıldı hatası alıyorum. Bunu nasıl düzeltirim?

1703786680530.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu Steam üzerinden aldıysanız aşağıdaki çözümü uygulayın.

Programlar (x86 olmayan) -> Rockstar Games klasörüne girin ve PlayGTA5.exe'yi çalıştırın. Steam açık olsun. Oyun aynı hatayı verecek olursa pencereyi kapatmayın. Gri olan "Back" tuşuna basın. Giriş ekranına geri dönecek böylece. Bu pencerede otomatik giriş (beni hatırla ayarı) için tik işareti mevcutsa tiki kaldırın. Kaldırdıktan sonra Steam'den tekrar girmeyi deneyin.

Bahsettiğim konumda bulamazsanız oyunun kurulu olduğu konumdan denersiniz. Herkeste aynı olmayabiliyor.

Programlar (x86 olmayan) -> Rockstar Games klasörüne girin ve PlayGTA5.exe'yi çalıştırın. Steam açık olsun. Oyun aynı hatayı verecek olursa pencereyi kapatmayın. Gri olan "Back" tuşuna basın. Giriş ekranına geri dönecek böylece. Bu pencerede otomatik giriş (beni hatırla ayarı) için tik işareti mevcutsa tiki kaldırın. Kaldırdıktan sonra Steam'den tekrar girmeyi deneyin.

Bahsettiğim konumda bulamazsanız oyunun kurulu olduğu konumdan denersiniz. Herkeste aynı olmayabiliyor.

Çözüm

Programlar (X86 olmayan) -> Rockstar Games klasörüne girin ve PlayGTA5.exe'yi çalıştırın. Steam açık olsun. Oyun aynı hatayı verecek olursa pencereyi kapatmayın. Gri olan "back" tuşuna basın. Giriş ekranına geri dönecek böylece. Bu pencerede otomatik giriş (beni hatırla ayarı) için tik işareti mevcutsa tiki kaldırın. Kaldırdıktan sonra Steam'den tekrar girmeyi deneyin.

Bahsettiğim konumda bulamazsanız oyunun kurulu olduğu konumdan denersiniz. Herkeste aynı olmayabiliyor
Hocam olmayacak diye düşünüp silmiştim mesajınızı görünce tekrar yükledim o yüzden geç yazıyorum. Oyun oldu teşekkür ederim. Bir de benim Epic hesabında da bir GTA var ona da geçmek istiyorum. Steam'deki Rockstar hesabından çıkış yapıp onu mu kullanmam lazım yoksa oyunu Epic'ten de mi kurmam lazım bunu nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı