Bilgisiz biri için sistem toplamak mümkün mü?

marpce

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ocak ayı gibi hazır bir sistem almayı düşünüyordum fakat çok fazla zam geldiği için parçaları şimdiden alıp kendim toplamak istiyorum ama daha önce AMD'nin stok fanını söküp macun değiştirmekten başka bir şey yapmadım. Bir iki kere de ekran kartını çıkardım temizlemek için, başka hiçbir bilgim yok. Alacağım sistem de biraz pahalı olduğu için tedirginim. YouTube'dan video izlenerek yapılabilecek bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç korkma, bu forumda senin yaptıklarını yapıp çok kere sistemine zarar veren kullanıcı var. Sen onlardan 5 adım öndesin.

Parçaların uyumluluklarını üreticilerinden kontrol edip, satın aldıktan sonra birleştirirken acele etmeden kullanma kılavuzu okumak, okuma yazma yoksa video da işe yarar.

Hiç korkma, bu forumda senin yaptıklarını yapıp çok kere sistemine zarar veren kullanıcı var. Sen onlardan 5 adım öndesin.

Parçaların uyumluluklarını üreticilerinden kontrol edip, satın aldıktan sonra birleştirirken acele etmeden kullanma kılavuzu okumak, okuma yazma yoksa video da işe yarar.

Tek hatada cebime binlerce lira zarar verebilmek korkutuyor normalde önceden kendimden emin olmadığım şeyleri yapmam ama bu akşam bir parçayı alıp yola ilk adımı atacağım bakalım.

Tek hatada cebime binlerce lira zarar verebilmek korkutuyor normalde önceden kendimden emin olmadığım şeyleri yapmam ama bu akşam bir parçayı alıp yola ilk adımı atacağım bakalım.
Bak dümdüz söylüyorum, son 20 yılda herhangi bir kılavuzu okuyarak, resim ve şemalarına bakarak, bir dakika verip üstüne düşünerek ve sakince hareket eden kimsenin saçma bir hata yapamayacağını öğrendim. Sen parçaları belli bir sıra ve mantıkla takarsan, "takıp oynijaaam" veya serkan is my görl beyin çürümesi gibi davranmadan, tertemiz halledersin. Arkandayız.

Bak dümdüz söylüyorum, son 20 yılda herhangi bir kılavuzu okuyarak, resim ve şemalarına bakarak, bir dakika verip üstüne düşünerek ve sakince hareket eden kimsenin saçma bir hata yapamayacağını öğrendim. Sen parçaları belli bir sıra ve mantıkla takarsan, "takıp oynijaaam" veya serkan is my görl beyin çürümesi gibi davranmadan, tertemiz halledersin. Arkandayız.
O zaman ilk parçanın siparişini verip ilk adımı atıyorum.

O zaman ilk parçanın siparişini verip ilk adımı atıyorum.
Elini çabul tut zamlanmadan...

Takarkende arada durup fotoğraflayıp buraya blog veya rehber olarak koyarsan insanlara güven kazandırsın. Gülegüle kullan şimdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı