GTA 5 Rockstar Games'ten alınır mı?

Daha fazla  
GTA 5 Rockstar Games üzerinde 275 TL olmuş, sizce alınır mı? Fikirleriniz neler almayı düşünüyordum ama herhangi bir sorun çıkartmaz değil mi? Online'a giriş yapmada vb.

GTA 5 Rockstar Games üzerinde 275 TL olmuş, sizce alınır mı? Fikirleriniz neler almayı düşünüyordum ama herhangi bir sorun çıkartmaz değil mi? Online'a giriş yapmada vb.

Hocam an itibarıyla GTA 5 alınmaz sonuçta bu sene Online sunucuları kapatacaklar offline bir oyuna da o kadar para vermek pek mantıklı değil.

Hocam an itibarıyla GTA 5 alınmaz sonuçta bu sene Online sunucuları kapatacaklar offline bir oyuna da o kadar para vermek pek mantıklı değil.
Bu sene online sunucuların kapanacağını kim söyledi? 2008'de çıkan gta 4'ün sunucuları bile daha 4 yıl önce falan kapandı. Ayrıca oyun ilk etapta konsola çıkacak bu yüzden sunucuların pc oyuncuları için açık kalması gerekiyor. En aşşağı 5 yıl daha kapanmaz sunucular.

Online sunucular kapanacak derken hocam? Ne sebeple kapanıyor tam olarak arkadaşımla oynamayı düşünüyorduk.
Alabilirsiniz hocam ama indirim bekleyin derim ben sonuçta 6 çıkacak artık. Nerede ucuzsa oradan alın oyunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı