Y Yusuf56464 Centipat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 4 29 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar oyuna ne yaptıysam giremedim. Oyun satın aldığım zaman e-postamı yanlış yazmışım, yeni hesap açtım Gmail'den ama hiçbir işe yaramadı. Dosya Ekleri GTA5.PNG 13,1 KB · Görüntüleme: 127
Arkadaşlar oyuna ne yaptıysam giremedim. Oyun satın aldığım zaman e-postamı yanlış yazmışım, yeni hesap açtım Gmail'den ama hiçbir işe yaramadı.
Çözüm H H Hocam 29 Ekim 2019 Yanlış yazdığınız e-postayı eğer daha önce başkası açmadıysa siz açın ve Resend Verification deyin.
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 29 Ekim 2019 #2 Yanlış yazdığınız e-postayı eğer daha önce başkası açmadıysa siz açın ve Resend Verification deyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Y Yusuf56464 Centipat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 4 29 Ekim 2019 #3 Hocam dedi: Yanlış yazdığınız e-postayı eğer daha önce başkası açmadıysa siz açın ve Resend Verification deyin. Genişletmek için tıkla... Çok fazla deneme yapmıştım, 24 saat sonra deneyebilirsin diyor. 24 saat sonra deneyeceğim. Teşekkürler. Hocam dedi: Yanlış yazdığınız e-postayı eğer daha önce başkası açmadıysa siz açın ve Resend Verification deyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
Hocam dedi: Yanlış yazdığınız e-postayı eğer daha önce başkası açmadıysa siz açın ve Resend Verification deyin. Genişletmek için tıkla... Çok fazla deneme yapmıştım, 24 saat sonra deneyebilirsin diyor. 24 saat sonra deneyeceğim. Teşekkürler. Hocam dedi: Yanlış yazdığınız e-postayı eğer daha önce başkası açmadıysa siz açın ve Resend Verification deyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü.