GTA 5 RP serveri önerisi

Xed

Hectopat
8 Arkadaşız yaşlarımız 18 ve üstü sağlam bir server arıyoruz fakat bulduğumuz girdiğimiz serverlerde eğlenmeyi beceremedik saçma roller dönüyor o yüzden öneri almak istedik bildiğiniz güzel oynanacak server var mıdır?

Şahsenrp konusunda en sağlam server VORP'dur. Türkiye'de rp'nin gelişmesini de sağlamıştır. Ancak başvuruda kabul edilme şansın %3 . Sağlam bir karakter hikayesi yazıp başvurmanız gerekiyor.

Ben de bakmıştım dc sunucularına ama hiç birinde düzgün bir rol yoktu hatta rol yoktu, twitch yayıncılarının güzel serverları var ama onlar da hemen doluyor.

8 Arkadaşız yaşlarımız 18 ve üstü sağlam bir server arıyoruz fakat bulduğumuz girdiğimiz serverlerde eğlenmeyi beceremedik saçma roller dönüyor o yüzden öneri almak istedik bildiğiniz güzel oynanacak server var mıdır?
ben yaklaşık 8 aydır aura roleplay adlı bir sunucuda oynuyorum wl li bir sunucu +40 oyuncusu var aktif realistlik scriptler bulunmakta vergi sistemi ve şuanda kendi yazdıkları telefon scriptleri bulunmakta bir çok yenilikler eklenmeye devam etmektedir. 40 kişilik aktif sunucu kitlesinin rp seviyesi cidden yüksek ve oyuncu kitlesinin genel ortalama yaşı +18 yani sunucuya girince mantıklı rol çevire bilicek kitleye sahip ilgili ve bilgili bir admin kadroları var aura roleplay sunucusunu denemenizi tavsiye ederimi. bir kaç özellik söyleyim bilginiz olsun 3d ses sistemi var , çete alımları açık, kargoculuk, otogar ve otobüs şöförlüğü mesleği, galericilik mesleği , mekanik mesleği bulunmakta galeri ve mekanikteki işlerinizi gidip galeride oranın sahibi olan bir oyuncuyla irtibata geçip rolde işlerinizi ona halletiriyosunuz , emlakcı mesleği bulunmakta, hacker mesleği ve bunun gibi bir çok realistlik meslek bulunmaktadır
kendilerine ait bir web siteleri bulunuyor aura roleplay diye ordan discordlarına ulaşa bilirsin

Ben yaklaşık 8 aydır Aura roleplay adlı bir sunucuda oynuyorum WLli bir sunucu +40 oyuncusu var aktif realistlik scriptler bulunmakta vergi sistemi ve şu anda kendi yazdıkları telefon scriptleri bulunmakta birçok yenilikler eklenmeye devam etmektedir. 40 kişilik aktif sunucu kitlesinin RP seviyesi cidden yüksek ve oyuncu kitlesinin genel ortalama yaşı +18 yani sunucuya girince mantıklı rol çevire bilecek kitleye sahip ilgili ve bilgili bir admin kadroları var Aura roleplay sunucusunu denemenizi tavsiye ederimi. Birkaç özellik söyleyim bilginiz olsun 3D ses sistemi var, çete alımları açık, kargoculuk, otogar ve otobüs şoförlüğü mesleği, galericilik mesleği, mekanik mesleği bulunmakta galeri ve mekanikteki işlerinizi gidip galeri de oranın sahibi olan bir oyuncuyla irtibata geçip rolde işlerinizi ona halletiriyosunuz, emlakcı mesleği bulunmakta, hacker mesleği ve bunun gibi birçok realistlik meslek bulunmaktadır
Kendilerine ait bir web siteleri bulunuyor Aura roleplay diye oradan discordlarına ulaşabilirsin.

Refarans bilgisi istiyor sizden gördüm kullanıcı adınızı söylerseniz sizinkini yazayım mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı