iPhone 16e iş görür mü?

Geforce Mx130

Kilopat
Merhaba, yurt dışı bir telefon alacağım. Babam bir broşür attı: 16 GB/128 GB modeli 22K TL civarına geliyor. Benim amacım sosyal medyaya araba videoları çekmek ve TikTok falan kaydırmak. Arada da Clash Royale girerim, o kadar. 17K'ya 13 modeli var. Düz 16'lar 32K civarında.

Son düzenleme:
Merhaba, yurt dışı bir telefon alacağım. Babam bir broşür attı: 16 GB/128 GB modeli 22K TL civarına geliyor. Benim amacım sosyal medyaya araba videoları çekmek ve TikTok falan kaydırmak. Arada da Clash Royale girerim, o kadar. 17K'ya 13 GB modeli var. Düz 16 GB'lar 32K civarında.

Yurt dışı iPhone alınmaz 2026 Ağustos'ta 4 ay boyunca bol bol kullanabileceğiniz bir tablet olacak.

Merhaba, yurt dışı bir telefon alacağım. Babam bir broşür attı: 16 GB/128 GB modeli 22K TL civarına geliyor. Benim amacım sosyal medyaya araba videoları çekmek ve TikTok falan kaydırmak. Arada da Clash Royale girerim, o kadar. 17K'ya 13 GB modeli var. Düz 16 GB'lar 32K civarında.
İki adet alırsanız yada kalan 4 ay yedek başka bir cihazla idare ederim derseniz alınır yurtiçiyle bir farkı yok. Dediğiniz işler için de yeterli olur 16e.

Alma. Video çekeceksen düz 16 ya da 15 Pro al. Hatta 15 Pro al tavsiyem.

İki adet alırsanız ya da kalan 4 ay yedek başka bir cihazla idare ederim derseniz alınır yurtiçiyle bir farkı yok. Dediğiniz işler için de yeterli olur 16e.

2 tanesi zaten Türkiye fiyatına denk geliyor. Onun yerine 1 adet TR'den alır.

Farklı farklı kullanır işte telefonun ömrü uzamış olur. Yurtdışı alma imkanı varken alsın satarken de aynı hesaba gelir.

İki adet alırsanız yada kalan 4 ay yedek başka bir cihazla idare ederim derseniz alınır yurtiçiyle bir farkı yok. Dediğiniz işler için de yeterli olur 16e.
Yurt dışı iPhone alınmaz 2026 Ağustos'ta 4 ay boyunca bol bol kullanabileceğiniz bir tablet olacak.
4 ayı bir şekilde ayarlarım hocam.

Hocam düz 13 var daha ucuza o nasıl olur. Bende 16 almak istiyorum ancak peder bı 16e'yi düşün diyor.

Hocam düz 13 var daha ucuza o nasıl olur. Bende 16 almak istiyorum ancak peder bı 16e'yi düşün diyor.
Alacağın telefonun çift fiziki simli olması lazım ama bunu unutma yoksa sıkıntı yaşarsın 4 ay olur 8 ay.

Hocam düz 13 var daha ucuza o nasıl olur? Bende 16 almak istiyorum ancak peder bir 16E'yi düşün diyor.

Düşünmeyin. 16e genelde telefonla pek işi olmayanlara önerebileceğim bir telefon. Tek 1 tane kamerası var ve kısmende olsa 16 ya göre daha az performanslı. Yurt dışından alacaksan 16 al düz. Ya da 15 Pro. 15 Pro daha iyi olabilir hatta. 16eden ucuzmu bir bak.

Düşünmeyin. 16e genelde telefonla pek işi olmayanlara önerebileceğim bir telefon. Tek 1 tane kamerası var ve kısmende olsa 16 ya göre daha az performanslı. Yurt dışından alacaksan 16 al düz. Ya da 15 Pro. 15 Pro daha iyi olabilir hatta. 16eden ucuzmu bir bak.
15 Pro bulunmuyor. 15 var 25k.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı