GTA 5 Satın Alma

DARBEL1MATKAP

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Benim arkadaşımın verdiği korsan GTA 5'im var. Fakat güncellemeler gelmediğinden ve online oynıyamadığımdan hiç eğlencesini alamıyorum. Orjinal alcaktım ama bazı sorunlarından dolayı vazgeçtim. Laptobum var. Başta oyunu açarken intel ekran kartıyla açdığından dolayı en düşük ayarlarda kasarak oynuyordum. Sonra mod ile normal ekran kartına geçiş yapabildim. Şimdi sorularıma gelirsek.
1=)Ben oyunu komple silcem, baştan orjinali kurcam diyelim modu bir daha yüklemek zorunda kalcam mı, kalcaksam onlinede ban yersem diye korkuyorum o yüzden satın almıyordum.
2=)Benim internetim 4mbps alt yapıdan dolayı steam hesabım var fakat internetim yavaş olduğundan dolayı indiremem.
3=)Oyunu DVD ile alırsam steama göre fark olur mu ? Yeni DLC, ek paket, güncelleme geldiğinde DVD diye de çıkdığı an itibariyle hemen gelir mi ?
Ininal kartım var. Steamdan alcaktım fakat netim yavaş olduğundan dolayı alamıyorum.
Cevaplarınız için teşekkürler.
:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece arasındaki tek fark dvd kutusu olacaktır . Ama kutulu alırsan daha iyi olur çünkü bilgisayarda boşuna fazladan yer kaplamamış olacaktır .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı