GTA 5 Save Dosyası sorunu

loneliness18

Hectopat
Daha fazla  
Önceki oyunum korsan gta 5'di. Online modu ve patch'lerinden yararlanabilmek için orjinal bir gta 5 aldım, eski oyundaki belgelerim adlı klasorden rockstar games adlı klasörü yedekleyip yeni orjinal kurduğum gta 5'in belgelerimdeki kısmına yapıştırdım. Oyunu açtığımda sıfırdan başladı. Nasıl çözerim? Yardım ederseniz sevinirim.

O korsan olan gta 5 belgelerine gelip , profiles kısma gelin. Bu klasördeki 774C1548 adlı yahut başka bir addaki tek klasörü de açın. Orada ne varsa kopyalayıp , yeni gta 5 deki belgelerime gelip , anlattığım yere baştan gelip , aynı yere yapıştırıp , hedefteki dosyaları değiştirin. Sonra gta 5 açıldığında en baştan oynarken , esc ye basıp , oradan game sekmesine gelip , oyunu yükle diye bir yer var , orada bir tane save dosyasını gösterecektir. Ona tıklayıp , o save dosyasını açacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı