Çözüldü GTA 5 Script Hook V modunda "Unknown Game version" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

revenge3169

Hectopat
Merhaba GTA'da Script Hook V hatası alıyorum normalde takip ettiğim kanalar güncelleme geldiği zaman paylaşıyorlar ama 2 oldu hâlâ bir şey yok benden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ama tam da bilemiyorum. Story modu yeniden modla oynuyorum modlardan da kaynaklı olabilir bilmiyorum. Çok mod yok ama 4 tane var yanlış hatırlamıyorsam.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hata moddan değil modu atarkenki Script Hook V denmiş hepsini oyun dosyasına attığım için modda eskiydi çalışıyor ama eski Script Hook V sürümü varmış içinde onu silip yenisini attım düzeldi.
Merhaba, aslında çözümü kendiniz yazmışsınız. Ben de şöyle bir araştırma yaptığımda bu hatanın yama ve güncelleme ile alakalı olduğunu gördüm. Dediğiniz gibi Rockstar oyunu her güncellediğinde modlar bozuluyor ve geliştiricilerin yama yapıp yeni versiyonu paylaşması gerekiyor. Eğer şu an kullandığınız sürümün güncelliğinden eminseniz beklemekten başka çare yok.

Script Hook V'in son yaması 27 Temmuz 2022'de v1.0.2699.0 versiyonuyla paylaşılmış.

Merhaba, aslında çözümü kendiniz yazmışsınız. Ben de şöyle bir araştırma yaptığımda bu hatanın yama ve güncelleme ile alakalı olduğunu gördüm. Dediğiniz gibi Rockstar oyunu her güncellediğinde modlar bozuluyor ve geliştiricilerin yama yapıp yeni versiyonu paylaşması gerekiyor. Eğer şu an kullandığınız sürümün güncelliğinden eminseniz beklemekten başka çare yok.

Script Hook V'in son yaması 27 Temmuz 2022'de 1.0.2699.0 versiyonuyla paylaşılmış.

Modların hepsini kaldırsam sonra en baştan yükselem olur mu? Dün bir mod yüklemeye çalıştım ondan oldu galiba.

Hepsini kaldırsam sonra en baştan yüklesem olur mu dün bir mod yüklemeye çalıştım ondan oldu galiba.

Hocam Rockstar zaman zaman ufak yamalar ile oyunu güncelleyebiliyor ve neleri düzelttiğini ve neden güncelleme yayınladığını yazmıyor bile, o yüzden oyunla alakalı da olabilir.

Ama dün yüklediğiniz bir moddan sonra çalışmamaya başladıysa o zaman onla ilgili de olabilir evet. İsterseniz diğerlerini kaldırıp bunu tek başına deneyin.

Hata moddan değil modu atarkenki Script Hook V denmiş hepsini oyun dosyasına attığım için modda eskiydi çalışıyor ama eski Script Hook V sürümü varmış içinde onu silip yenisini attım düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı