CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.642 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Eylül 2022 #1 GTA 5'te self radio da ara sıra araya bir tane adam girip boş boş konuşuyor. Onu kapatmanın yolu var mı ve self radio da istediğim gibi müziği değiştirmek istiyorum. Nasıl yaparım?
GTA 5'te self radio da ara sıra araya bir tane adam girip boş boş konuşuyor. Onu kapatmanın yolu var mı ve self radio da istediğim gibi müziği değiştirmek istiyorum. Nasıl yaparım?
X xectur Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 182 23 Eylül 2022 #2 Q tuşuna basarak geçiş yap adamı o adamı susturmanın yolu yok. Artı 1 Eksi
KS KS CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.642 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Eylül 2022 #3 xectur dedi: Q tuşuna basarak geçiş yap adamı o adamı susturmanın yolu yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Hocam Q tuşu ile radyo değişiyor diye biliyorum. Ben self radiodaki yüklediğim müzikler arasında geçiş yapmak istiyorum. Artı 0 Eksi
xectur dedi: Q tuşuna basarak geçiş yap adamı o adamı susturmanın yolu yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Hocam Q tuşu ile radyo değişiyor diye biliyorum. Ben self radiodaki yüklediğim müzikler arasında geçiş yapmak istiyorum.
X xectur Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 182 23 Eylül 2022 #4 CanVolteX dedi: Teşekkür ederim hocam. Hocam Q tuşu ile radyo değişiyor diye biliyorum. Ben self radiodaki yüklediğim müzikler arasında geçiş yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum işte kral. Artı 0 Eksi
CanVolteX dedi: Teşekkür ederim hocam. Hocam Q tuşu ile radyo değişiyor diye biliyorum. Ben self radiodaki yüklediğim müzikler arasında geçiş yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum işte kral.
KS KS CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.642 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Eylül 2022 #5 xectur dedi: Onu bilmiyorum işte kral. Genişletmek için tıkla... Aradaki konuşan sunucuyu kaldırmayı buldum hocam. Artı 0 Eksi
xectur dedi: Onu bilmiyorum işte kral. Genişletmek için tıkla... Aradaki konuşan sunucuyu kaldırmayı buldum hocam.