Çözüldü GTA 5 Setup Launcher ''Feature Transfer Error'' Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gargamelbey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. GTA V'i tekrardan bilgisayarıma kurmak istedim. Rockstar Games web sitesine daha öncesinden GTA 5'i orjinal olarak satın aldığım hesabıma giriş yapıyorum. GTAV_Setup_Tool indirdikten sonra daha launcherı kurarken şu hatayla karşılaşıyorum. Çok araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

gta5.PNG

Uzun uğraşlar sonucu, sorunun Windows Defender kaynaklı olduğu kanısındayım, her şeyi denedik ancak Windows Defender, kurulmasını engelliyordu.
Bende olan eski bir Setup Tool'u bilgisayara aktararak sonunda yüklemeyi başardık. Ancak bu seferde Social Club hata verdi.
Buradan Social Club yüklemiştik:
Social Club olmasına rağmen hata vermesi anlamsızdı.
Bunun için hemen ardından normalde hata veren yeni sürüm Setup Tool'u üzerine yükledik. Üzerine yüklediğimizde hata vermedi ve GTA 5 Launcher'dan giriş yaptık. İndirme başladı.

Eski sürüm Setup Tool'u buraya bırakıyorum, aynı şekilde çözemeyenler indirme yapıp yazılanları uygulayabilir.
Link silinirse, rapor edin. Yenileyelim.

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba. Oyun şimdi indi fakat farklı bir sorunla karşılaştım. Galiba bu oyunu oynamak bana nasip olmayacak. Social Club launcherda Loading dönüp duruyor. Çok araştırdım fakat bir çözümünü bulamadım.

Dosya Ekleri

• ggggggg.JPG
    ggggggg.JPG
    55,9 KB · Görüntüleme: 248
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı