GTA 5 seven birisi RDR 2 sever mi?

Strean

Decapat
Daha fazla  
Hocam önceden GTA 5 oynamıştım ve oynadığım en efsane oyunlardandır, çok sevdim yani. Şu an kartımda para varken hazır RDR2'de indirim de varken alayim dedim fakat daha almadım. Yapımcıları aynı olduğundan muhtemelen vuruş hissiyatları da aynıdır diye düşünüyorum. Kısaca kovboy tarzını ve GTA 5 mekaniklerini beğeniyorum RDR2 alsam uzun süre oynar mıyım?

Hocam önceden GTA 5 oynamıştım ve oynadığım en efsane oyunlardandır, çok sevdim yani. Şu an kartımda para varken hazır RDR2'de indirim de varken alayim dedim fakat daha almadım. Yapımcıları aynı olduğundan muhtemelen vuruş hissiyatları da aynıdır diye düşünüyorum. Kısaca kovboy tarzını ve GTA 5 mekaniklerini beğeniyorum RDR2 alsam uzun süre oynar mıyım?
Bence GTA 5'ten bile daha iyi bir oyun RDR2. Sevip sevmemek oyunun ağırlığına ve hantallığına ne kadar tahammül edeceğine bağlı.

Hocam büyük bir GTA 5 fanıyım ve uzun zamandır PC'm 256 GB olduğundan RDR2 Torrent dahi indiremiyordum. Ve PS4'ten 2 hafta önce aldım oyunu ve delisi oldum. RDR2 temasını sevmeseniz bile detay ve oynanış anlamında çağ açmış bir oyun bence. Görevlerin falan mantığı çoğunlukla da GTA 5'e benzer gibi geldi. Tabii ki de bu olay GTA 5 ama daha eski zamanda geçiyor işte dedirtmez bu oyun hakkında bence. Ki ben de öyle diyordum ve şu an şoktayım. 400 liradan fazla eder mi bilmem fakat 200-300 değer bence.

Açık dünya seven biriyseniz, üstelik kovboy tarzı oyunlardan da hoşlanıyorsanız;
Rdr2 sizin için bulunmaz bir nimet..
Kesinlikle denemenizi öneririm.
Karakter gelişimi ve oynanışı beni çok etkilemişti. Arthur Morgan btw 🤘

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı