Çözüldü GTA 5 sıkıştırılmış ile normal boyut farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 8.1
Çözüm
Birisi repacklenmiş yani boyutu düşürülmüş diğeri loseless pack yani oyunun kendisini kırmışlar ve Steam'de satılan hali gibi verıyorlar repackte ara sıra bazı ara sahnelerin kalitesini düşürürler sadece İngilizce vardı diğer diller yoktur. Bir de oyunu SSD'ne değil en boş olan diske kur.
Merhaba arkadaşlar. GTA 5 normalde 60 küsur bir setup boyutu var ve ayrıyeten 38 GB sıkıştırılmış boyutu var. İkisinin arasındaki fark nedir, merakımdan soruyorum bileniniz var mı?
Biri sıkıştırılmış ve bazı uygulamalar açılıyor ve çoğu zaman kendi kendini kuruyor. Boyutu düşük olsa da kurulum süresi uzun oluyor.
 
Mesela ZIP veya RAR gibi. Boyutu düşürüyor.
Biri sıkıştırılmış ve bazı uygulamalarlar açılıyor ve çoğu zaman kendi kendini kuruyor. Boyutu düşük olsa da kurulum süresi uzun oluyor. FitGirl repack şiddetli tavsiyemdir.

Yapmayın etmeyin o eleman yüzünden format attım PC'ye.
 
Biri sıkıştırılmış ve bazı uygulamalarlar açılıyor ve çoğu zaman kendi kendini kuruyor. Boyutu düşük olsa da kurulum süresi uzun oluyor. FitGirl Repack Şiddetli tavsiyemdir

Hocam FitGirl Repack ile alakalı olumsuz şeyler duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
 
Özel programlar kullanıp sıkıştırma yapıyorlar. Daha sonra kurarken yine normal boyut oluyor.
 
Korsan indirmeyin. Sorunuza gelirsek ise indirirken 30 küsür GB olur. Ama kurması 5-6 saat sürer. Normal boyutlu olan 60 GB falan. İndirirken 60, kurarken 40 dakika falan sürer.
 
Artı -2 Eksi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı