GTA 5 silinmiş görünüyor

25,7 GB var. Aşağıdaki resimde bazı dosyalar gözükmüyor alttada biraz var ve oyun 106 GB ama bende 98 GB gözüküyor hiçbir şey silmedimde ilginç.

Farklı diskim yok xd.
Başka diskiniz varsa bazı şeyleri oraya taşımayı dener misiniz? Steam oyunlarını yedekleyerek taşıyabiliyorsunuz diye biliyorum. Yine de araştırın. Çünkü 24 GB sisteme pek yetmez.

Oyun zaten 98.2 GB. Devam et yazıyor, oyunun yüklü olduğu yerde yeni bir GTAV klasörü oluşmuş mu?

Hayır.
Önemsiz şeyleri silemez misiniz? 24 GB bence bir sistem için az. Zamanla o da kendi kendine dolacaktır.

Witcher 3 GTA V'e Valorant var onlar toplamı zaten 147 GB. Windows 20 GB. Etti 167 GB zaten SSD 240 GB. Steam 5 GB bir de sürücü falan falan derken 25 GB kaldı işte.

İlginç, ben yardımcı olamayacağım sanırım. Biraz araştırdım Epic Games'te benim dediğim yöntem ile yapılabileceğini söylüyor. Başka bir alternatif çözüm maalesef elimde yok.

İlginç, ben yardımcı olamayacağım sanırım. Biraz araştırdım Epic Games'te benim dediğim yöntem ile yapılabileceğini söylüyor. Başka bir alternatif çözüm maalesef elimde yok.

Filtrelerden yüklüyü seçince GTA 5 görünüyor ama hala yüklü diyor bu nasıl bir şey ya :D
Yüklü olan GTAV klasörünün ismini değiştirin GTAV1 gibi, Epic üzerinden aynı dosya konumuna yüklemeyi başlatın, daha sonra yüklemeyi durdurun ve yeni oluşan klasörü silin, yüklü olan GTAV1 klasörünün ismini düzeltip GTAV şeklinde yapın, dosyalar bu şekilde doğrulanacaktır.

İsmi değiştirdim GTAV1 diye sonra yeni GTAV dosyası geldi sildim sonra ismi yine GTAV yaptım bir şey olmadı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı