GTA 5 simple trainer ile istedigimiz görevi seçebilir miyiz?

lakebodom

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5 için görev seçmek amacıyla simple trainer kullanacağım aynen GTA 4 simple Trainer'da olduğu gibi bu trainer ile seçilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'te zaten istediğiniz görevleri seçebiliyorsunuz hocam.

Nasıl yani? Şimdi ben oyunun başında son görevi veya oyunu bitirdikten sonra ortalarda yaptığımız soygun görevini herhangi bir mod kurmadan oynayabiliyor muyum? Pek inandırıcı gelmedi hocam bana.
Eğer oyunu bitirirsen seçebiliyorsun evet ya da o görevi yaptıysan seçip tekrar edebilirsin

GTA 5'te zaten istediğiniz görevleri seçebiliyorsunuz hocam.
Yok hocam öyle değil benim Cloud Save hasar görmüş en baştan başladım hiç bir ilerleme yok istediğim göreve atlamayı istiyorum bundan bahsetmiştim

Nasıl yani? Şimdi ben oyunun başında son görevi veya oyunu bitirdikten sonra ortalarda yaptığımız soygun görevini herhangi bir mod kurmadan oynayabiliyor muyum? Pek inandırıcı gelmedi hocam bana.

Evet hocam oyuna girin esc>game>replay missiondan istediğiniz görevi baştan oynayabiliyorsunuz. Ama o görevi daha önceden oynamanız lazım en baştan öyle bir şey yok.

Yok hocam öyle değil benim Cloud save hasar görmüş en baştan başladım hiçbir ilerleme yok istediğim göreve atlamayı istiyorum bundan bahsetmiştim.

Şimdi anladım hocam benim bildiğime göre yok öyle bir ayar ama internetten %100 saveler indirebilirsiniz.

Evet hocam oyuna girin esc>game>replay missiondan istediğiniz görevi baştan oynayabiliyorsunuz. Ama o görevi daha önceden oynamanız lazım en baştan öyle bir şey yok.

Şimdi anladım hocam benim bildiğime göre yok öyle bir ayar ama internetten %100 saveler indirebilirsiniz.
GTA 4 sürümün de vardı ama bakalım oyunu tekrar indiriyorum varsa yazarım buraya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı