GTA 5 Social Club offline sorunu

EddieTheHero

Megapat
Resimdede gördüğünüz gibi bir hata alıyorum ve internetteki her şeyi denedim sadece oyunu silip tekrar yüklemedim bunun gibi bir sorun yaşayıpta farklı bir çözümü olan var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    150 KB · Görüntüleme: 2.566
Merhaba ben de bu sorunu yaşamaktaydım sorun IP adresinizle ile ilgili bende kendi IP'm yerine Google IP'i olan 216.58.214.195 kullandım ve sorun ortadan kalktı nasıl yapılacağını bilmeyen arkadaşlar için ;
1 )Ağ paylaşım merkezi > 2) bağlantılar: Yazısının yanında yazan mavi yazı (değişiyor o yüzden net değil) > 3) özellikler > 4) internet protokolü sürüm "4" > 5) oradan otomatik IP al kaldırın ve 216.58.214.195 bunu yazın tamam basıp çıkış yapın sorun bende çözüldü umarım sizde de aynı yöntem ile çözüme ulaşır.

Deneyeceğim. VPN ile oynuyordum, kullanım süresi bitti. Ben de ücretsiz VPN'lere güvenemiyorum, deneyeceğim inşallah olur.
olmadı hala aynı hatayı alıyorum

Aynı sorunu ben de yaşıyorum nasıl IP adresimi değiştireceğim yardımcı olur musun?

Ben VPN üzeri girdim telefonu bağlayıp bilgisayara VPN yüklemek istemedim 2 3 hafta sonra düzeldi zaten kendiliğinden ama bazı durumlarda modemi yeniden başlatınca sorun çözülüyor bunu deneyin bir.

Resimdede gördüğünüz gibi bir hata alıyorum ve internetteki her şeyi denedim sadece oyunu silip tekrar yüklemedim bunun gibi bir sorun yaşayıpta farklı bir çözümü olan var mı?
İnternetinizde "Aile koruması" isimli özellik açık olabilir onu devre dışı bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…