O OnurBozkurt Kilopat Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 5 8 Şubat 2019 #1 GTA 5'i 3 yıl önce aldım ve sıkıntı olmadan oynuyordum ama artık bu hatayı veriyor çok uğraştım çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleme: 8 Şubat 2019
GTA 5'i 3 yıl önce aldım ve sıkıntı olmadan oynuyordum ama artık bu hatayı veriyor çok uğraştım çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Şubat 2019 #2 Aldığınız hata: Bu Steam hesabı halihazırda bir Social Club hesabı ile bağlantılı. Artı 0 Eksi
KS KS O OnurBozkurt Kilopat Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 5 8 Şubat 2019 #3 Bu benim kullandığım tek Social Club hesabı. Artı 0 Eksi
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Şubat 2019 #4 Hata tam tersini söylüyor. Tekrar düşünün derim. Oyunu aldıktan sonra yeni bir hesap oluşturmuş olabilirsiniz. Olmadı Social Club destek ile iletişime geçin: Rockstar Games Customer Support Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Community support.rockstargames.com Artı 0 Eksi
Hata tam tersini söylüyor. Tekrar düşünün derim. Oyunu aldıktan sonra yeni bir hesap oluşturmuş olabilirsiniz. Olmadı Social Club destek ile iletişime geçin: Rockstar Games Customer Support Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Community support.rockstargames.com