GTA 5 Steam'de daha ucuz fakat ben Epic Games'den almak istiyorum her 2 yerden de almak zorunda mıyım?
Değil.Önceliğiniz Rockstar Games Launcher olsun. En hızlı, sorunsuz açılan platform orası.
Değil.
Önceliğiniz Rockstar Games Launcher olsun. En hızlı, sorunsuz açılan platform orası.
En berbat platformda biri.
Yanıt atmadan önce biraz bilgi edinip gelseniz iyi edersiniz yavaş ağır hantal girerken doğrulamaları aşırı kötü gözüm bile seçmiyor.Nasıl değil bunu neye dayanarak söylüyosun gayet de hızlı yanlış bilgi vermeyin.
Rockstar Games Launcher epic games veya steamle karşılaştırılamaz sadece rockstar oyunları var hocam ve yavaş ayrıca?Daha önce hiç o platformu kullandınız mı? Ben hem Epic hem de Rockstar Launcher kullanıyorum Rockstar Launcher'da 1 kere bile problem yaşamadım.
Yanıt atmadan önce biraz bilgi edinip gelseniz iyi edersiniz yavaş ağır hantal girerken doğrulamaları aşırı kötü gözüm bile seçmiyor.
yani steamdan alıp epicte oynayabilir miyimEpic Games'ten alabilirsiniz tercihiniz epicse iki yerden almak zorunda değilsiniz istediğiniz platformdan alabilirsiniz iyi günler.
Hayır.yani steamdan alıp epicte oynayabilir miyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.