burak94s Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #1 Gta 5'i Steamdan alıp Epic Gamesden oynayabilir miyim ? Son düzenleme: 20 Ekim 2022
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 20 Ekim 2022 #11 burak94s dedi: GTA 5 Steam'de daha ucuz fakat ben Epic Games'den almak istiyorum her 2 yerden de almak zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten alabilirsiniz tercihiniz epicse iki yerden almak zorunda değilsiniz istediğiniz platformdan alabilirsiniz iyi günler. Artı 0 Eksi
burak94s dedi: GTA 5 Steam'de daha ucuz fakat ben Epic Games'den almak istiyorum her 2 yerden de almak zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten alabilirsiniz tercihiniz epicse iki yerden almak zorunda değilsiniz istediğiniz platformdan alabilirsiniz iyi günler.
Enes_1311 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #12 Önceliğiniz Rockstar Games Launcher olsun. En hızlı, sorunsuz açılan platform orası. Artı 0 Eksi
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 20 Ekim 2022 #13 Enes_1311 dedi: Önceliğiniz Rockstar Games Launcher olsun. En hızlı, sorunsuz açılan platform orası. Genişletmek için tıkla... Değil. Artı 0 Eksi
Enes_1311 dedi: Önceliğiniz Rockstar Games Launcher olsun. En hızlı, sorunsuz açılan platform orası. Genişletmek için tıkla... Değil.
Last Trials Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #14 laviens dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl değil bunu neye dayanarak söylüyosun gayet de hızlı yanlış bilgi vermeyin. Artı 0 Eksi
laviens dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl değil bunu neye dayanarak söylüyosun gayet de hızlı yanlış bilgi vermeyin.
Umut000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.084 Çözümler 2 20 Ekim 2022 #15 Enes_1311 dedi: Önceliğiniz Rockstar Games Launcher olsun. En hızlı, sorunsuz açılan platform orası. Genişletmek için tıkla... En berbat platformda biri. Artı 0 Eksi
Enes_1311 dedi: Önceliğiniz Rockstar Games Launcher olsun. En hızlı, sorunsuz açılan platform orası. Genişletmek için tıkla... En berbat platformda biri.
Enes_1311 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #16 Umut000 dedi: En berbat platformda biri. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç o platformu kullandınız mı? Ben hem Epic hem de Rockstar Launcher kullanıyorum Rockstar Launcher'da 1 kere bile problem yaşamadım. Artı 0 Eksi
Umut000 dedi: En berbat platformda biri. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç o platformu kullandınız mı? Ben hem Epic hem de Rockstar Launcher kullanıyorum Rockstar Launcher'da 1 kere bile problem yaşamadım.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 20 Ekim 2022 #17 Last Trials dedi: Nasıl değil bunu neye dayanarak söylüyosun gayet de hızlı yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Yanıt atmadan önce biraz bilgi edinip gelseniz iyi edersiniz yavaş ağır hantal girerken doğrulamaları aşırı kötü gözüm bile seçmiyor. Enes_1311 dedi: Daha önce hiç o platformu kullandınız mı? Ben hem Epic hem de Rockstar Launcher kullanıyorum Rockstar Launcher'da 1 kere bile problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Rockstar Games Launcher epic games veya steamle karşılaştırılamaz sadece rockstar oyunları var hocam ve yavaş ayrıca? Artı 0 Eksi
Last Trials dedi: Nasıl değil bunu neye dayanarak söylüyosun gayet de hızlı yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Yanıt atmadan önce biraz bilgi edinip gelseniz iyi edersiniz yavaş ağır hantal girerken doğrulamaları aşırı kötü gözüm bile seçmiyor. Enes_1311 dedi: Daha önce hiç o platformu kullandınız mı? Ben hem Epic hem de Rockstar Launcher kullanıyorum Rockstar Launcher'da 1 kere bile problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Rockstar Games Launcher epic games veya steamle karşılaştırılamaz sadece rockstar oyunları var hocam ve yavaş ayrıca?
Last Trials Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #18 laviens dedi: Yanıt atmadan önce biraz bilgi edinip gelseniz iyi edersiniz yavaş ağır hantal girerken doğrulamaları aşırı kötü gözüm bile seçmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben bir sorun yaşamıyorum hızlı geliyor bana o yüzden dedim. Artı 0 Eksi
laviens dedi: Yanıt atmadan önce biraz bilgi edinip gelseniz iyi edersiniz yavaş ağır hantal girerken doğrulamaları aşırı kötü gözüm bile seçmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben bir sorun yaşamıyorum hızlı geliyor bana o yüzden dedim.
KS KS burak94s Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #19 laviens dedi: Epic Games'ten alabilirsiniz tercihiniz epicse iki yerden almak zorunda değilsiniz istediğiniz platformdan alabilirsiniz iyi günler. Genişletmek için tıkla... yani steamdan alıp epicte oynayabilir miyim Artı 0 Eksi
laviens dedi: Epic Games'ten alabilirsiniz tercihiniz epicse iki yerden almak zorunda değilsiniz istediğiniz platformdan alabilirsiniz iyi günler. Genişletmek için tıkla... yani steamdan alıp epicte oynayabilir miyim
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 20 Ekim 2022 #20 burak94s dedi: yani steamdan alıp epicte oynayabilir miyim Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi